En aldri så liten tur på mølla...

...kan vel aldri skade denne lørdagsformiddagen som nesten holdt på å blåse bort. Jeg hadde egentlig tenkt å jogge en veldig, veldig lang tur i dag, men den skal få lov til å vente litt. Jeg må si den tiden vi er inne i nå er litt vanskelig, jeg er så døgnvill at jeg ikke vet hvilket ben jeg skal stå på. I går satt jeg oppe kjempelenge og hørte på dancemusikk. I dag kunne jeg i teorien sovet lenge, men når du sover i 2.etg i et av husets 4 hjørner, i et hus som står litt oppe på Singsaker, så skal jeg love deg du ligger våken og klamrer deg til senga i frykt for at både du og huset skal forflyttes en betydelig distanse via luftrommet.

Så jeg er litt trøtt, egentlig. Og om jeg skal løpe sakte nå, så er det vel en viss fare for at jeg kommer til å sovne i løpet av turen. La vær å tren da vel, tenker du kanskje. Lett å si, men jeg ligger bak skjema på løpechallengen!!! Jeg er i mål med de 10 milene (selvfølgelig!), men jeg MÅ jo klare 15 innen utgangen av neste uke... Det skal gå det da, men jeg gidder ikke 3 mil på en dag, så da må jeg fordele litt utover. 

Av og til husker jeg også å minne meg selv på at jeg faktisk har meldt meg på Oslo halvmaraton i høst. Om det var noe særlig lurt? Vet ikke. Men jeg gleder meg jo på en måte litt også. Jeg tror ikke en hel maraton er noe å trakte etter for min del, men halve distansen ser jeg for meg at man blir akkurat passe sliten av til å føle at man har prestert noe for seg selv, uansett hvor fort eller sakte det går. Etter noen måneder under Mathis sitt kostholds- og treningsregime så kommer jeg forhåpentligvis til å veie litt mindre også, og det skjønner dere, kan ha ganske mye å si. Bare se på denne tabellen, hvor mye du kan få ned løpstiden din bare ved å redusere vekten litt:

WEIGHT LOST

5K

10K

HALF-MARATHON

MARATHON

2 lbs (ca 1 kg)

12.4 secs

25 secs

52 secs

1:45

5 lbs (ca 2,3 kg)

31 secs

1:02

2:11

4:22

10 lbs (ca 4,5 kg)

1:02

2:04

4:22

8:44

20 lbs (ca 9 kg)

2:04

4:08

8:44

17:28

I tillegg må jeg jo selvfølgelig være flinkere til å trene litt mer løping... Men det skal være gode muligheter for det fremover nå. Man trenger jo bare litt tid, og et par joggesko. Joggesko skal det ikke stå på, det er nok tiden som er den største utfordringen. Men man har tid bare man tar seg tid - NO EXCUSES! For det er riktig nok lenge til september, men det er faktisk under en måned igjen til St. Olavsloppet. Da jeg skal springe monsteretappen fra Hommelvik opp til Gevingåsen...


Litt koseligere denne flate etappen fra ut fra Åre siste dag. Den er min i år også:)

Så, nå må jeg bare skynde meg å utnytte motivasjonen nå som den plutselig ble på topp! Så da blir det crazy 45/15 intervaller i dag:) Off we go!

 

Ha en fin lørdag, trening eller ikke!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits