Overkjørt av en dampveivals...

Eller bare løpt litt fortere enn normalt, og gått langt i høye hæler. Sånn går det når man har en veske som ikke rommer et par ballerinasko for turen ned til byen og hjem igjen.

Leggene mine er maltraktert. Og jeg skal love dere at å løpe i dag var en helt annen opplevelse enn det var i går. Men jeg gir litt bæng i det egentlig, for her teller alle kilometerne jeg kan få!!! Siden jeg skulle ha Pilates i dag, fant jeg ut at da kunne jeg jo bare jogge til jobb, ha Pilates og så jogge hjem igjen etterpå. Tok en litt lenger runde hjem sånn at jeg kan notere totalt 7 km i dag. Og da mangler jeg bare litt under 2 mil før jeg er i mål med de 15 jeg trenger for å fullføre løpechallengen på jobb innen søndag om en uke. LETT!

Etter at jeg er ferdig med den challengen, og det meste handler om å få gjort unna flest mulig kilometer, skal jeg bruke knapt 2 uker på å løpe litt i motbakke. Jeg skal jo løpe en del høydemeter på St. Olavsloppets første dag, og i år tenkte jeg at jeg skulle forberede meg litt mer enn i fjor. Da påtok jeg meg den etappen et par dager før. Kristine i et nøtteskall. Og når det er ferdig... Ja, da er det halvmaraton som står for tur da. Det er jo så leeenge til, men sånne dager kommer jo alltid som julekvelden på kjærringa så jeg skal vurdere å tenke på det litt oftere enn hva jeg gjør pr dd.

Og oppi alt det her så tenkte jeg å få tilbake kroppen min. I en enda litt bedre utgave enn den noen gang har vært. Det blir fantastisk! Så siden det er sol ute og noe som kan minne om, om ikke akkurat sommer, så i alle fall en slags vår, skal jeg gå ned på 7-Eleven og kjøpe den største isen de har, sånn at jeg kan leve litt på den en stund framover...

 

2 kommentarer

kine ;)

05.jun.2011 kl.20:19

ben & jerry's it is ;)

Ny blogg: http://missmowmow.com

05.jun.2011 kl.22:25

kine: næææh, bare diplomis ja. vart ikke den størsten heller. men stor nok!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits