Verdens beste MageRumpeLår-time!!!

Seriøst - du bør prøve! Og tror du at jeg snakker om den gruppetimen jeg hadde for 5 år siden på SportsClub? Ikke akkurat...

Herlig økt på bein og mage i dag. Jeg hata litt en liten stund, men sånn er det jo alltid når man trener ting man ikke gjør til vanlig. For å si det sånn - det bor litt testosteron i kroppen min også. Det fikk jeg hilse på i dag. Og jeg vet at det er mer der det kommer i fra... Men er bare bra det da, får tatt i litt ekstra da:)

Her er dagens øvelser, sånn der rundt 10 reps (litt mer på mage), 3 sett:

* Knebøy
* Gående utfall
* Beinpress
* Nordic hamstrings (det var her jeg hata litt..)
* Kabelcrunch på ball
* Kabelcrunch
* Og så en øvelse for nedre del av mage Mathis-styleSå nå er planen for resten av uka en rolig joggetur i morra (dersom bena ikke er DØ), ryggøkt+triceps på onsdag, intervall på torsdag, gruppetime og bryst+biceps på fredag... Og så får vi se da, om det blir en bakkeintervall i løpet av helga. No excuses - jeg er naboen til Blussuvollsbakken...

Fikk også tatt målinger av alt i dag - vekt med litt forskjellige tall (fett%, vann%, muskelmasse, knokkelmasse...), målebånd overalt og fettklype her og der. Jeg lukker øynene og later som jeg ikke ser, og så gleder jeg meg til å måle igjen om et par uker!

Hva kostholdet angår er jeg særdeles fornøyd. Jeg kan jo spise bare ting jeg liker! En velassortert krydderhylle gjør at så lenge man har rene gode råvarer kan man lage alt godt! Må telle litt kalorier da... Ikke så fan av det, men hva gjør man ikke for litt resultater? 

Menneh - søvn er viktig det og! Så nå er det natta, og restitusjoooooooon! Tipper hamstrings says hello i morra tidlig... O je!

Én kommentar

Helene & Espen

06.jun.2011 kl.23:15

Hei søti! Du har en så søt blogg, er fast leser :D

Kommenter gjerne tilbake!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits