Jeg kan gå :D

Og det er jeg veldig fornøyd med. Hvis ikke jeg skal være misfornøyd for at jeg burde klart å tatt i enda mer i går? Jeg kjenner jo at jeg trente i går, for all del, men jeg er ikke på noen måte bevegelseshemmet. Enn så lenge... Smurte på et kanskje litt for tjukt lag med muskelsalve rett før jeg la meg i går, noe som gjorde at det var litt vanskelig å sove. Den var ganske effektfull den salva for å si det sånn, kunne liksom kjenne hvordan den jobba seg hele veien inn til beinet. Kanskje hjalp den litt, eller kanskje den bare utsatte problemet..?

Dagens joggetur får vente til i kveld. Først noen timer på jobb, før jeg og de to andre frøknene i lederteamet skal på konferansen Jenter i Fokus, som arrangeres i forbindelse med Jentebølgen, hvor vi i ELIXIA i Trondheim er samarbeidspartnere eller sponsor eller noe i den duren.

Jenter i Fokus handler om trening og kosthold, om økonomi og pensjon, om selvtillit ? og ikke minst om det å bygge sterke nettverk

Blir gøy det da! Etterpå blir det vel en tur inn til byen for å se på, og la meg selv inspirere til kveldens lille økt. Hvis jeg fortsatt kan gå da!


Har du forresten sett facebook-boxen på høyresiden her? Der kan du holde deg oppdatert i forhold til gruppetimer/vikartimer/vikarer på mine timer osv.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits