Stølheten kommer smygende...

Men jeg gjør så godt jeg kan for å holde den unna. Har akkurat latt muskelsalva fungere som bodylotion på lårene og rumpa. For jeg lover at jeg trente så hardt i går at jeg burde bli veldig støl. Og siden jeg ikke har kjent noe særlig i dag, så frykter jeg morgendagen litt. Tok en liten joggetur i kveld også, bare for å få litt blodgjennomstrømming i musklene (og for å sanke noen stakkars små kilometer - mangler bare litt over en mil nå).

Hva kostholdet angår er det jo alltid litt kjedelig å telle kalorier. Ikke fordi det begrenser hva jeg skal spise, men fordi det bare er litt ekstraarbeid sånn i starten. Jeg har et visst begrep om energiinnholdet i ulike matvarer, men det er ikke sånn at jeg er så flink til å se hva ting veier. Og det blir litt utfordrende da jeg skal reise til Oslo igjen i morgen og være der til torsdag kveld, med begrensede muligheter for å kokkelere spesielt mye selv. Men utfordringer er til for å gripes, så det skal nok gå fint det også. Kjipt og enkelt blir kanskje stikkordet de neste to dagene, men igjen: hva gjør man ikke for litt resultater?

Når det kommer til søvn har jeg et lite forbedringspotensiale. Burde jeg sovet nå? Ja. Er det fortsatt en stund til jeg kommer til å sove? Jepp. Hvorfor? Skal jo grytidlig på jobb og reise rett etterpå... Men det skjer vel at den dagen jeg fikser det kommer også, og den dagen blir vakker!

Én kommentar

Levepositivt

08.jun.2011 kl.12:19

Det er deeeeilig å være støl.. da føler jeg at økten har virkelig har vært godt:) Jeg hadde jo problemer med muskelen bak, og ned til knææet... i mange mnd sleit jeg med det, men så fant jeg fra den gammeldagse varmepute.. ( den man må fulle med varmt vann) så tok den i bruk, og satt på den når jeg satt her ved laptopen, og ellers... det tok to uker så var foten fin:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits