Effektiv Oslo-tur!

Og da kan du kanskje tro at jeg tok flybuss til Værnes, fly til Gardermoen, flytog til Sjølyst, møte hele dagen og motsatt retur?

Å nei da... Jeg visste ikke at det skulle bli såå mye farting til Oslo da jeg bestilte billetter til møte i går for lenge siden, så jeg reiste ned onsdag kveld og hjem igjen i går. Og jeg har jammen meg fått gjort litt av hvert på det lille døgnet og de små timene utover det jeg var der.

Onsdag kveld dro jeg rett til nye ELIXIA Billingstad og trente der. Jeg hadde avtalt å besøke Ingrid som er en gammel kollega fra Teglgården/Lade denne gangen, og hun hjelper til litt i resepsjonen der. Så da fikk jeg haket av enda et av sentrene våre for "besøkt", og jeg fikk trent gjennom den planlagte økta på rygg. Ikke spesielt støl i går - litt støl i dag faktisk!

I går var vi oppe tidlig, og tok en liten tur på stiene på Bygdøy sammen med Maria, som vi også jobbet sammen med i Trondheim tidligere. Den "lille" turen ble faktisk en og en halv time lang, men jeg fikk catcha up med Maria, og alternativet? Det hadde jo vært å sove! Så var det et bra møte på hovedkontoret (jeg ELSKER jobben min!!!), og etter det var ferdig dro jeg rett bort på ELIXIA Sjølyst og løp intervaller, helt etter planen. Det er så godt å bare være "medlem" av og til. Ingen som vet hvem du er, og det gjør ingenting om du ser litt sur ut mens du trener...

Etter en god dusj og noen minutter i sola (den juksesola ja!), møtte jeg Stine til Sushi på Four Seasons i Vika. Snakker og smaksopplevelse! Sushi er en fin ting å spise når man er litt restriktiv i matveien, og etter en relativt aktiv dag i går hadde nok det meste gått greit. Rimelig sikker på at jeg lå under det totale forbruket...

Nå er det straks klart for siste dag på jobb før helgen! Trooor jeg skal bli med på Pilates kl 09.35, så blir det gruppetime kl 17, og trening av bryst og biceps med Mathis etter det. Har vært gjennom den økta sammen med han før, så jeg vet at det blir tungt. Men hva har det å si når jeg kan slange meg på sofaen resten av kvelden??

(Bær over med meg - ikke kommet helt igang med bildeknipsinga enda. Men jeg har begynt å ta med meg kameraet igjen da, det er jo en start...)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits