X-MAS 2011

En stykk sliten Kristine. Burde ligget under dyna for lenge siden. Var ikke hjemme før halv 10 i kveld, det ble en lang dag på jobb... Var på plass kl 9 for å ta en InBody-test på en jente. Da jeg var ferdig med gjennomgangen av den gikk jeg rett inn på Pilates med Jessica, og jobbet meg så godt jeg kunne gjennom den timen. Varmt var det, og svett ble jeg - ingen tvil om det!

Etter en dusj og litt mat ble det mest kontorjobbing frem til jeg hadde Total Step & Styrke kl 17. En av de morsomste timene jeg har hatt noen gang det der. Denne våren har timen vært "min", de to foregående semestrene har vi vært 3-4 instruktører som har delt på timen. Men fra høsten av blir det tilsvarende time mandag kveld i stedet for. Gleder meg litt til det også, og håper jeg kan klare å putte litt fredagsstemning inn på mandagskvelden også:)

Og ikke nok med disse to timene... Det ble halvannen time med styrketrening etterpå også. I dag var det bryst, biceps og skuldre som sto på planen. Heldigvis kunne jeg trene sammen med Mathis og få litt hjelp. Herregud så tomt det var på slutten der! Alt kjennes greit ut nå, men skal nok være glad hvis jeg er i stand til å pusse tennene selv liksom...

For det ble 3 styrkeøkter denne uka da. 3 ganske bra styrkeøkter, faktisk. Og selv om jeg har ligget lavt på energiinntaket i forhold til hva jeg har gjort, har det ikke vært noe å si på energinivået (hvis du ser bort fra akkurat nå da, hehe). Men det er vel fordi jeg har vært flink til å spise bra mat det da, og ikke kastet bort energi på å forbrenne ting kroppen ikke trenger. Jeg tror jeg har et poeng der... Dessuten er det utrolig hva som kan komme ut av en dobbel espresso, hehe!

Det har uansett vært en morsom uke - veldig motiverende treningsmessig. Jeg er bare keen på å lykkes jeg nå, i et helt annet format enn tidligere. Nå vil jeg ha resultater som jeg må jobbe hardt for, og som jeg kan være stolt av. Og i motsetning til tidligere, så finnes det i tillegg et snev av tålmodighet oppi det hele. Jeg har stort sett helst skulle sett resultatene før jeg i det hele tatt rakk å tenke ferdig hva målet skulle være. Det fungerer DÅRLIG! Selv om jeg har store planer om å tilbringe en uke i ikke stort annet enn bikini om halvannen måned, så er det ikke en gang det jeg tenker på eller fokuserer mot nå.

Nå tenker jeg et halvt år frem i tid. 6 mnd. Desember. Advent. Jul. Ikke bikini, men snasen julekjole. Ikke BEACH 2011, men X-MAS 2011. Jeg spurte Mathis i dag hvor mye han trodde det gikk an å få av frem til da. "Du kan få av så mye du bare vil. Du kan regne en halvkilo i uka". Vel. Hvis det skal være en halvkilo fett i uka fram til jul, så kommer jeg til å dø i en alder av 27 år, og det er vel ikke noe mål i seg selv... Jeg tenker ikke at da skal jeg være i mål heller da, men jeg tenker at mye bør ha forandret seg, og at jeg i alle fall er på god vei.

For kommer man noen gang egentlig helt i mål...?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits