EarlyBird

I dag kunne jeg sove så lenge jeg bare ville! Om jeg hadde ligget i senga i hele dag, så tror jeg faktisk ikke at en kjeft hadde brydd seg om det... Og hva skjer. Etter å ha blunda rundt midnatt, våkner jeg av meg selv. Når? Nullsekstjuesju. Enda så trøtt og sliten jeg var i går. Greide å sovne igjen da, men våknet igjen etter bare en liten time. Hva skjer??? Må jobbe litt med det sovehjertet igjen ja. Var jo så bra en stund her! Morgentimene har jeg tilbragt på sofaen under et pledd, med en frokostomelett og en episode av Sex & Singelliv. Passende periode å jobbe seg langsomt igjennom shoebox'en igjen nå, er jo tross alt 3-4 år siden sist... Og hvis noen lurte? Den treningsfrie dagen blir uten tvil i dag!

Aaall by my self hele helgen, og dermed alle muligheter til å få vasket og ryddet i leiligheten. Men, det skjer ikke i dag, for i dag er det en sånn dag som man liker å kalle sommer. Bare se:Jeg tror nok morgendagen eller mandagen passer myyye bedre til det! Så i dag blir det litt sosing i byen sammen med noen venninner, og en svipptur til Stjørdal for å hente Sondre som skal konkurrere der i dag.

Er veldig spent på om jeg kommer til å overleve kvelden, for dette vil bli den første lørdagen på jegkanfaktiskikkehuskehvorlenge uten et eneste lite glass med vin. Eller smågodt. Forslag mottas med den største takk!

God pinse!

Én kommentar

kine ;)

11.jun.2011 kl.13:39

oppskjærte grønnsaker å dip ;)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits