Poteitåo/Potatåo :: Thunder/Trønder

Almost same name, but veeerry different.

Ser du fjellet i bakgrunnen?


Ikke jeg heller. Det er aaaltfor mye vann i mellom. I tillegg tordner og lyner det, så jeg er veldig glad jeg ikke sitter et sted og sørger over et potensielt pinsebål som det kanskje, hvis man er veldig heldig, får fyr på til St. Hansaften. Det har vært ekstremt mye uvær de siste dagene. I går var det den mest sinnssyke regnskura jeg har sett i hele mitt liv (i alle fall topp 5), jeg tror nok det var mange i Trondheim som var slemme i går for det må ha vært forsmaken på en syndeflod. Og den syndefloden som var ute nå er sikkert et resultat av at jeg har vært litt småkriminell i dag. Men jeg kan jo ikke si hva det er, jeg vil jo ikke risikere å komme i fengsel...

Ellers da, så har flaksen min virkelig slått på stortromma i dag. Jeg har som noen kanskje vet vært uten lommeboka mi i litt over en ukes tid. Så jeg har brukt en gammel en, litt cash og søstra mi sitt bankkort, samt en midlertidlig kjøretillatelse og en bunke visittkort. I dag fylte jeg bensin på Malvik, la tydeligvis fra meg lommeboka på taket, og kjørte til Lade. Der sto bilen i parkeringskjelleren litt under en time, med lommeboka på taket, før jeg kjørte Sondre til Stubban. Med lommeboka fortsatt liggende på taket. På vei hjem, i gata jeg bor i, har den falt av. Flaks at jeg for et par dager siden tok med meg en bunke visittkort med mobilnr mitt på, for det var jo det eneste som kunne identifisere meg. Akkurat i det jeg parkerte utenfor huset ringte en kar og sa han hadde funnet den. Jeg skjønte ikke noen ting, for jeg hadde jo ikke vært ute av bilen... Men lommeboka var borte den, og jeg fikk den tilbake på 5 minutter.

Men, nå er det klart for en kveld med venninner, sofa og en film eller to. Så kan det regnet bare komme og gå så mye det vil. Jeg skal i alle fall ikke synde mer i dag, så da er det opp til dere andre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits