On drugs...

Leik itj buttikk ass... Mathis bestilte en god ladning kosttilskudd til meg, sånn at jeg ikke blir syk og svak eller rett og slett dævver under prosessen. For meg er det en forutsetning at hjernen fungerer optimalt, og at jeg har litt overskudd sånn at det er mulig å fortsette å ha gode grupptimer - og det krever at jeg er på topp! Akkurat det er jo litt naturstridig med økt energiforbruk og redusert energiinntak...

Så dette er nå en del av min hverdag... Har klippet og limt fra sider jeg kom inn på via google, så du kan lese litt om de ulike produktene under bildet.Solaray Spektro Multi-Vita-Min med jern er et komplett multivitamin- og mineraltilskudd, sammensatt utfra kroppens biologiske behov. Spektro inneholder over 100 viktige stoffer som kroppen din trenger og er lett opptakelig. MedSpektro får du et balansert, naturbasert tilskudd som gir degøkt energi og overskudd.

Vitality Selolje Omega 3 Fettsyrer er viktig for alle -barn, ungdom, voksne og eldre. Fettsyrer er viktig for oppbyggingen av membranen rundt alle celler i kroppen. Når disse membranen bevares smidige, opprettholdes vår evne til åta opp næring i cellene, samt til å skille ut avfall fra cellene. Studier viser at fettsyrer er godt ved leddplager og problemhud, samt forhjernefunksjon , øyne, hjerte og blodårer/blod/kolesterol. Omega 3 virker antiinflammatorisk (betennelsesdemende) og brukes som støttebehandling ved betennelser i ledd, sener, muskler, samt hud og slimhinner. Selolje innholder fettsyrene EPA, DHA og DPA. Forskning viser spesielt god virkning ved leddproblemer og betennelser. 

OLIMP BCAA MEGA CAPS  er et supplement til branched-chain amino acids - L-Isoleucin, L-Leucin og L-Valin. I likhet med vitaminer, tilhører BCAA essensielle ingredienser, noe som betyr at kroppen selv ikke kan produsere dem. De må tilføyes igjennom kosten. Den branched-chain amino syrer er bygg, energi release og regulatorer. BCAA er ca 30 - 40% av kroppens muskelmasse.De begrense nedbrytning av muskulaturen og øker gjenoppbyggingen av proteiner mens de dermed også øke nivået av nitrogen i kroppen, noe som gir raskere utvinning av idrettsutøvere. I tillegg til dette, regulere disse fett-og karbohydratmetabolisme - Et tilskudd av BCAA vanskelig å akkumulere fett i reserve. Den intensivering av fett som oppstår som et resultat av BCAA, forekommer både som en generell regulering på nivå med hele kroppen, mens en annen i muskel og fettvev. Behovet for BCAA øker med økt fysisk aktivitet og kosthold med den hensikt å gå ned i vekt av ulike dietter og deffning.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits