Løpechallenge 150 km : CHECK!

Siste dagen var i dag. Og jeg løp mine siste kilometer i dag... Egentlig hadde jeg store tanker om en økt med bakkeintervaller og dermed få tikka inn litt ekstra kilometer, men siden det tok noen timer fra jeg forlot huset til jeg var klar for trening og været ikke gikk i den retningen jeg regnet med i forhold til hva jeg hadde med av treningstøy, ble det en bra styrkeøkt på bein og litt mage til slutt. Dessuten tror jeg det var greit å utnytte spenninga jeg hadde i kroppen i dag. Å begynne med intervaller når jeg er litt overspent er ikke vits i, da er det stress å holde intensiteten lav nok og det blir ikke noen god økt. Så den får lov å vente! Kjørte de samme styrkeøvelsene som på mandag, med omtrent samme belastning. Trente alene i dag, men hadde mye bedre kontakt med muskulaturen så det gikk fint. GØY! Neste runde går jeg for økt belastning. Ikke fordi jeg har slurva med maten, men måltidene... Så var jeg faktisk så nede til slutt at sidesynet bare var et tåkehav en liten stund. I tillegg har jeg gjort et eller annet veldig feil, for jeg har strekt noe i nakken. Gudene vet hvordan jeg har fått til det! Vil ikke si det er direkte vondt, men det er ekstremt ubegagelig... Satser på det går over til i morra, ikke noe gøy med Corebar hvis det skal være sånn nei.

Planen var jo i utgangspunktet å være ferdig for leeenge siden med løpechallengen, men det er en del ting som har gjort at jeg ikke har klart (eller prioritert blir vel mer riktig å si) mer enn 1,5 mil i snitt per uke de 10 ukene konkurransen har vart. Noen uker hadde jeg dobbelt så mye, mens andre uker har det vært lite. Sånn går det når man ikke er 100% herre over sin egen treningshverdag...

Men, jeg kom i alle fall i mål! Målet var jo egentlig 10, men alle som løp mer enn 15 får premie uansett:) Alle som har fullført 10 mil er med i trekningen av et valgfritt par løpesko fra InterSport.


(Har ikke så veldig mange løpebilder, derfor går de litt igjen..:)
Én kommentar

MentaltSlank

12.jun.2011 kl.22:31

Tusen takk for kommentaren, du får ha lykke til selv! Selv om det suger å ha for mange kilo på kroppen, så må jeg inrømme jeg syns prosessen er spennende!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits