Advarsel: Ikke legg en tung beinøkt til dagen før en Corebar-time

Jeg trodde jeg skulle dævve! Jeeelp... For all del, passiv oppvarming (solarium), BCAA og en dobbel espresso hjalp på energien og alt det der, men det hjalp fint lite på slitne beinmuskler som har blitt stølere og stølere i løpet av dagen i dag. Konklusjon: Jeg trente hardt nok på bein i går! Dagens Corebar-time ble derfor en liten utfordring. Å kjøre 20 høye spensthopp fra en dyp knebøy på slutten av hvert kondisjonsdrag ble rett og slett litt for mye. Jeg har hatt timer før hvor jeg ikke har følt meg så veldig spretten, men i dag var det mer som en gravid flodhest som har gjort noe galt og blitt lenket fast til bakken med verdens tjukkeste kjettinger. Tror jeg faktisk skal gå en liten tur før senga, det pleier å ha en god effekt.

Heldigvis er det rom for noen ekstra kalorier på en sådan cardiodag. Det ble en overfylt tallerken med karbonadedeig tacostyle, en schwæær salat, dip av hvite bønner, mager kesam og litt tacosaus til middag. Mettende, og godt!


(Du hadde ledd om du så høyden av maten)

En ny uke er uten tvil i gang! Heldigvis trenger jeg ikke å være på jobb før kl 12 i morra, og motbakkeintervallene skal jeg løpe rett ved jobben. Tar de før jobb, og avslutter arbeidsdagen med FitnessFusion. Det blir helt fantastisk med litt "grå" trening på slutten av dagen. Jeg skal legge meg tidlig, og sove lenge!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits