Smiletyv :-(

Jeg er veldig lite fan av å være sur, både når det gjelder min egen og andre menneskers sinnstilstand. Jeg kan være provosert, ja, jeg kan være forbanna, ja, men jeg er ikke sur. Jeg føler meg i alle fall aldri spesielt sur, hvordan jeg oppfattes kan være noe annet.

Men akkurat nå er jeg faktisk i så dårlig humør at jeg lurer på om jeg kan oppfattes som litt sur. My neck is killing meee! Nå står jeg bare å venter på at jeg kan ringe naprapatene og få meg en emergencybehandling. Heldigvis er det sommertid og lite folk på trening så tidlig på morgenen, så jeg har klart å produsere nok smil til at alle som har kommet har fått minst et hver. Jeee:-)

Jeg ser på meg selv som en løsningsorientert jente, jeg liker ikke unnskyldninger og jeg tenker at som man reder ligger man. Du bestemmer selv hvordan du vil ha det, og da må man bare gjøre det som skal til for å få det sånn. Er man ikke villig til å gjøre de endringene som kreves, må man kanskje endre litt på ønskene sine da.

Så det er her problemet "oppstår". Jeg får ikke gjort noe selv, og det gjør meg ganske irritert. En liten nål inn i muskelen, litt knekking i nakken... Det er alt jeg vil ha akkurat nå!!! Sånn at det ikke koster så mye å smile litt igjen...

big smile.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits