Vita hjertego' --- Og litt om dagens trening!

Jeg sa til Mathis at ost og nøtter burde holdes langt utenfor min diett. Vel. Jeg har synda. Det vil si, Mager Kesam og CottageCheese er jo for så vidt ost, men... Og peanøtter med skall er greit, fordi man gidder jo ikke åpne så mange og spiser da heller ikke så mye.

Men, i dag har jeg gjort den o store synden (moahaha) og kjøpt en Vita hjertego' ost. Og det som er så greit med den, er at den er langt i fra så god at man, i alle fall ikke jeg, spiser noe særlig store mengder av den. Den fungerer derimot ypperlig til å bruke som gratinering *smeeelt*, eller som i dag, oppå en proteinvaffel til kveldsmat. Over 50 gram proteiner og ca 400 kcal til sammen.

Til en vaffel bruker jeg
- 1 egg
- 70 g mager kesam
25 g mandelmel
- 20 g proteinpulver (med eller uten smak)
- 1 ts fiberhusk
- litt vann
- litt salt
- litt kardemomme
- evt litt søtningsmiddel 

*rørerørerøre*

Dette blir en ganske kraftig vaffel, og jeg lover deg at det holder med bare en, for du blir ganske mett. Hvis du bruker sjokoladeprotein i røra, er det godt med litt mager kesam og syltetøy, eller bare røre ut litt sjokoladeprotein med vann og maldonsalt. Holder du smaken nøytral kan du gjøre som jeg gjorde i dag, smøre på et tynt lag med kesam og ha på ost og pizzakrydder. Yumyum!Dagens treningsøkt ble ganske bra. Fikk tømt ut det meste tror jeg, fikk god hjelp! Bruker lang tid enda da... Best ikke å ha det travelt!

Ligger på rundt 10 reps, og kjører 3 sett. Øvelsene for bryst, biceps og skuldre er som følger:

- Benkpress
- Kabelflies i skråbenk
- Kabelflies stående fremoverlent
- Dobbel bicepscurl i kabel
- Bicepscurl i apparat
- Singel bicepscurl i kabel
- Stående skulderpress med stang
- Stående sidehev med manualer 

Har aldri trent noe særlig med kabel tidligere, så her har jeg litt å hente på teknikken enda føler jeg. Men alltid gøy med noe nytt. Liker følelsen av en god pump, haha, og det har jeg fått bra til i dag:) Og det blir vel bare bedre og bedre etterhvert som jeg får bedre kontakt også!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits