Sommermix & Sommerfest... Og SOMMERVÆR!!!

Hvor flaks er det mulig å ha... Etter den tristeste forsommeren ever, smeller det til med go'vær akkurat når vi trenger det som mest! I dag arrangerer vi årets Sommerfest på ELIXIA Lade, både for medlemmer (i åpningstiden...) og for ansatte (fortsetter litt etter åpningstiden...). Vi er så heldige å trone på toppen av Lade Arena, og har en greit stor takterrasse til disposisjon. Her blir det Xycling ute i dag, etterfulgt av grilling og trivsel etterpå.

Selv skal jeg holde time inne, Total Step & Styrke Sommermix. De av dere som enten har lest bloggen en stund eller kjenner meg i jobbsammenheng vet at en happening sjelden foregår uten en ekstra tanke bak treningsoutfiten. Så i dag blir det en übertight surfe t-skjorte (en sånn med solfilter og hele greia - men faktisk veldig god å trene i), en fin liten surfeshorts og selvfølgelig en blomst i håret!

I fjor regnet vi bort denne dagen, men det ble da litt fest likevel. Litt. Men i år håper jeg vi gjentar suksessen fra for 2 år siden, den festen var fantastisk:) Det meldes go'vær resten av helgen også, og det skal NYTES!!!

Blir en lang dag på jobben da, så godt å sitte litt i sofaen først... Taktisk som jeg er "sparer" jeg noen ekstra kalorier til senere i kveld, og flytter spisedagen fra lørdag til fredag denne uka. Har noen bonuskalorier også på en dag hvor jeg trener kondisjonsgruppetime, så jeg skal da vel kose meg i kveld kan dere skjønne!

Skal også en liten tur til naprapaten i dag, og se om det kanskje går seg til enda litt mer. Skal ikke påstå at gårsdagens ryggøkt var verdens beste medisin, men hva fikser ikke litt smertestillende over natta...

NYT SOLEN MENS DU KAN!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits