Behagelig i sone 1 :-)

Dagens trening er gjennomført, helt etter planen! Det ble en times rolig langkjøring i kjente omgivelser rundt Persaunet, Strindheim, Moholt, Nardo... Asfaltjunkie kanskje, men det er jo bare det at hvis jeg skal løpe til skogen, løpe i skogen og så løpe hjem igjen så blir det da så langt! Ikke så langt til elva da, men...Vil si jeg klarte å holde meg ganske greit i sone 1. Og sone 1? Det er behagelig. Det er ikke noe stress, man blir knapt nok svett, det tar bare litt tid siden man må holde på en stund for å få effekt av treningen. Nå som løpechallengen er ferdig, er det veldig godt å ikke tenke på kilometer, men bare på intensiteten og varigheten.

Jeg skal ikke si at jeg hoppet ut av senga i dag tidlig. I dag sov til jeg våkna av meg selv, og satt leeenge i sofaen før jeg kledde på meg shorts og genser og løp ut. Jeg kunne faktisk blitt der hele dagen tror jeg. Men så minnet jeg meg selv på at jeg har meldt meg på Oslo Halvmaraton i slutten av september, og da gikk det plutselig litt lettere å komme seg opp:) Det ble litt sent i går, vi hadde jo fest på jobben, men jeg var en av de som snek meg hjem da de andre dro på byen. Det er så godt at hele dagen i går er ferdig (selv om det var en bra dag, for all del!!), etter timen i går følte jeg som noen hadde stukket hull på meg og at all lufta bare hadde seget ut. Nå er det bare helt vanlige arbeidsdager fram til St. Olavsloppet og påfølgende F-E-R-I-E.

Og hva St. Olavsloppet angår... Jeg er nå oppe i 3 etapper. 1., 2. og 4. dag. Men jeg gleder meg da, tror det blir gøy! Håper på 17 grader og overskyet de første to dagene, og strålende solskinn de to siste. Kun egoistisk, fordi jeg har fridag på dag 3 og er ferdig med etappen min før kl halv 9 på dag 4 og synes det kan være fint å kose seg i sola mens man venter på de andre løperne, hihi! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits