Klar for en ny uke!

Uka er riktignok ikke over helt enda... Men neste uke er allerede planlagt. I alle fall med tanke på treninga. Den blir ikke så veldig ulik den som har vært, men Corebar på mandag byttes ut med Pilates! Og det tror jeg er vel og bra, for jeg kjenner at kroppen er litt trøtt. Kanskje er det energiunderskuddet som så smått begynner å melde seg? Det ble riktignok ganske sent i går også, selv om det bare var sofa og film hos en veninne, men jeg tror da jeg fikk sovet lenge nok...

Jaja. Planen er som følger:

Plan your work - and work your plan!

Endelig er det en dag med sommervær her i Trondheim. Og denne gangen ser det ut til at det skal vare hele dagen. Gikk en tur ned til Marinen før i dag, hadde egentlig tenkt å gå rundt elva men jeg satte meg heller ned på en benk og kikka på alle de rare folkene som gikk forbi... Måtte flate ut litt på sofaen i stad og samle litt energi til beinøkta som venter om en times tid. Akkurat spist litt mat, og sitter nå bare på verandaen og prøver å bli litt solbrent før jeg skal begi meg i vei til Lade, og kjøre på med en dobbel espresso før jeg setter i gang. En av øvelsene kan jeg faktisk kjøre ute på taket, det er ganske fint i dag!

Fikk også en hyggelig melding på facebook nettopp, som gjorde at energinivået steg et lite hakk. Jeg har vært ganske gira på sommersnø i år, og nå åpner det seg kanskje for en liten uke på Juvass med gratis mat, heiskort og overnatting mot at jeg jobber på Kiddycampen som arrangeres der. Noen småting som må avklares først, men det hadde bare vært så sinnssykt bra om gikk i boks! Jeg som liksom skulle skate så mye i år... Jeg har jo ikke greid å skaffe meg et skateboard en gang... (Eller latt vær å prioritere blir vel en mer riktig måte å si det på!) Men jeg har faktisk hoppa bittelitt på trampoline da:)
3 kommentarer

Silje

19.jun.2011 kl.21:25

det ser ut som en knall uke..:D

CECILIE FELICE

19.jun.2011 kl.21:37

sv:

tommelen opp, bra jobba =)

Ny blogg: http://missmowmow.com

20.jun.2011 kl.09:35

Silje: Ja vi får håpe den blir like knall som den ser ut;)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits