Well hello abs!

Nå er jeg sykt klar for senga! Kom meg gjennom beinøkta i dag, med lange pauser og litt hjelp her og der:) Det er vel på tide å legge på litt mer på knebøyen, eller kjøre litt hardere kanskje, men da trenger jeg litt Mathis-motivasjon. Vi får se om jeg omrokkerer på to av styrkeøktene så jeg får trent bein sammen med han på torsdag.

Trente knebøy og gående utfall sammen med Lene, og så fikk jeg hjelp av Trond (PT) på beinpressen. Fyyy søren det var digg! La på litt mer vekter denne gangen, og i tillegg justerte jo han belastningen så det var tungt nok til en hver tid. Nordic hamstrings og de to mageøvelsene klarte jeg selv med et nødskrik...

Det som var mest gøy i dag var uten tvil kabelcrunch på ball. Fikk skikkelig god kontakt med magemusklene - endelig! Trener jo litt mage hist og her på alle disse gruppetimene, men det blir jo ikke i nærheten av tungt i forhold til det her. Så får vi se da, om denne magen er disponert for sixpack eller ikke... Håper jo det selvfølgelig, hadde vært gøy! Er ikke så mye bulker å spotte enda i alle fall, men den er i det minste en god del flatere enn da jeg starta for et par uker siden.

Jeg gir bæng i alt som heter jantelov og poster et utsnitt av et bilde tatt i dag:

 

Det var veldig godt å kunne spise en stor porsjon taco etter at jeg kom hjem. Da var jeg sulten! Sykla i tillegg til og fra trening siden det var så fint vær, og tok hele Persaunvegen  sykkelen. (Helt greit de dagene jeg ikke har sekk og skal dusje når jeg kommer hjem uansett...)

Det er ikke mye lefser eller tacoskjell å spotte om dagen, men det gjør ikke så mye. Bruker karbonadedeig og krydrer på ekte mexikans vis (NEEEI, SantaMaria er IKKE meksikansk, det er Taco på norsk. End of discussion) med spisskummen, koriander, cayennepepper pepper, paprika-, chili- og løkpulver. Bønnedip av hvite bønner, løk, hvitløk, salt, pepper og lime, Vita Hjertego' ost, salat, agurk, tomat og Chunky Salsa (joda, SM duger til noe!). Måtte ta i bruk de store middagsfatene for å få plass, hehe!

Fornøøøyd med dagen i dag, og har sommerferien så og si i boks. Mangler bare å bestille sydentur, men det skal vi nok gjøre ganske snart. Sommersnø, storbyweekend, en uke i syden og en liten festival. Er vel alt man ønsker seg det?

God natt! I morgen er det en ny dag, en ny uke, og du har alle muligheter i hele verden:)

5 kommentarer

Nattlys

20.jun.2011 kl.01:46

Så flink du er med treninga! Kunne ønske jeg var like disiplinert! ;)

Ingrid Elisabeth

20.jun.2011 kl.07:57

Jeg tror jeg skal titte tilbake på målene dine når jeg kommer tilbake fra ferie. Inspirerende er det i alle fall å se at selv du må hente motivasjon et sted, og samtidig klarer å pushe deg så mye :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

20.jun.2011 kl.08:02

Nattlys: Så lenge man er klar på målet, og har satt en realistisk tidsfrist så er det ikke mye lettere å motivere seg, og så må man selvfølgelig være villig til å gjøre det som skal til... Men tro meg, det har ikke alltid vært sånn!!

Ny blogg: http://missmowmow.com

20.jun.2011 kl.09:35

Ingrid Elisabeth: Haha, jeg er vel ikke så mye heldigere enn andre når det kommer til akkurat det... Det er ingenting som trener seg sjøl!

Fitnessnora

20.jun.2011 kl.12:42

Digg med bein! Klarer aldri å trene bein alene, da er jeg lost :P Legg ut FLER bilder du, gøy å se!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits