La du deg seint i går?

- Nei... Hvordan det?
- Du er jo helt blå under øynene!

Trivelig start på mandagen gitt, spesielt når kommentaren kommer fra noen som selv har vært våken hele natta... Tror riktig nok det tok litt tid før jeg sovna, men jeg våknet av meg selv før klokka ringte og følte meg ganske bra og uthvilt:) Litt fargeutjevning i ansiktet før jeg drar på jobb (thank you M.A.C) gjør nok susen tenker jeg, og da er jeg veldig klar for dagen og uka som kommer. Matplanen for i dag er klar, så da trenger jeg ikke tenke noe mer på det - bare spise når jeg skal!

Mistenkelig lite støl i beina i dag, så enten kommer det en smell i morra, eller så må jeg ta hintet og jobbe litt hardere når jeg er på trening... I kveld blir det Pilates med Berit, og det gleder jeg meg veldig til. Ikke at Pilates er bare-bare (dere som tror at det er sånn roligtrening har enten a) aldri prøvd det, eller b) aldri vært i nærheten av å trene det riktig), men det er såpass annerledes enn alt det andre at for meg blir det en slags restitusjon.

Litt trist å tenke på at om bare to dager går det mot mørkere tider igjen... Viktig å nyte de lange lyse kveldene nå som man har dem! Poster et snapshot fra rundt leggetid i går kveld. Nydelige Trondheimssommeren:)

Ha en fin uke - omfavn de mulighetene du har!

Én kommentar

-treningsnanne

20.jun.2011 kl.12:04

En kjempefin uke til deg og, Kristine! :)

Jeg har disse timene i Friskis&Svettis:

http://friskissvettis.no/stasjon-middels

http://friskissvettis.no/middels

Vi lager programmene selv, men etter bestemte retningslinjer, må bruke rette øvelser, BPM etc. og deretter skal det kvalitetssikres av en lederoppfølger. Mine program skal være ferdige til sesongstart i august. :)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits