Pain in the brain...

Jeg som hadde litt vondt i nakken etter at jeg falt ned fra hodestående i et svakt øyeblikk for en ukes tid siden... To naprapatbehandlinger hjalp veldig - men nå har det kommet på den andre siden!

Jeg blir GAL! Var på Pilates i kveld, og jeg håper det som skjedde var at blodsirkulasjonen kom i gang og at ting blir bedre etter en god natts søvn, og ikke at jeg er i ferd med å dø. Jo da, ganske hardt og klumpete i området nakke/skulder hos meg, men det har det vært i 5 år uten at det har gitt meg vondt i hodet. *grrr*

Så det var ganske fint å kunne spise sjokoladevafler med jordbærkrem til kveldsmat da jeg kom hjem. Egg, mager kesam, sjokoladeprotein, mandelmel, fiberhusk, jordbær, litt sukrinmelis og litt presset limesaft. *mmm*

Sett bort fra den der nakken har dagen i dag vært ganske nice, energinivået har ikke vært noe å klage på og jeg har heller ikke vært noe særlig støl i beina til tross for beinøkta i går. Vi får se hva som skjer i morra... De fungerer forhåpentligvis litt, siden jeg har store planer om en økt på mølla før jeg starter på jobb. Morradagen kommer til å gå fort; ledermøte, lønnskjøring, litt telefonoppfølging og 3 gruppetimer smacksmack. Skal bare trene selv på den siste da, så er ikke så ille som det først høres ut som:) Egentlig kommer hele uka til å gå fort tror jeg. Og da er det praktisk talt ferie... 2 dager på jobb neste uke, og så er det St. Olavsloppet fra og med onsdag neste uke. Det blir gøy, og ser ut som jeg får det kaldt nok på etappen min den første dagen i følge yr.no i alle fall. Og regn.

Sånn så det ut gjennom bilvinduet i fjor da jeg satt å venta på min etappe med start i Hommelvika...

Men det satte jo ingen demper på humøret, det er jo en gledens dag å få lov til og springe oppover i 7 km. (Det er en ganske lang nedoverbakke mellom de to motbakkene, så den er faktisk ikke  ille den etappen!)


Smil og vær glad - det hjelper ingen, aller minst deg selv, om du har nedovermunn og er sur...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits