Midtsumars... Å je.

Kjørte til jobb rundt kvart på 6 i dag tidlig. Med setevarmen på max og varmluft. Greit at det er tidlig på morgenen, men jeg husker jeg sykla til jobb i en lårkort, kortermet sommerkjole da jeg åpna senteret på min første arbeidsdag på Lade for 1 år og 51 uker siden (noen som sa myk start?).

Jeg hører de sier at vi er på vei mot en ny istid, men hvis det skal fortsette i dette tempoet så er det istid i løpet av de neste 5 årene. I følge yr.no er den høyeste temperaturen vi kan forvente oss frem til neste fredag 15 grader. Bortsett fra glimt av sol lørdag og søndag kveld, ser det ut til å være nedbør ganske non stop i overskuelig framtid.

Jammen har sola snudd, og vi er på vei mot høsten... Ganske sykt, med tanke på at sommeren ikke har starta enda. Men for all del, man kan jo trene inne med verdens beste samvittighet! Trente bryst, biceps og skuldre etter jobb i dag. Begynner å få greit tak på kabeløvelsene nå, og det er ganske digg! Hadde ikke så mange til å spotte meg i dag, så følte meg ikke like pumpa da jeg var ferdig i dag. Men det var kanskje greit, siden jeg ikke fikk sovet nok i natt og jeg mangla litt trøkk før jeg starta... Uansett - jeg gjorde alle øvelsene så godt jeg kunne, og litt pump ble det da, haha!


Bilde fra økta sist uke...


Fikk meg jammen en liten spasertur i ettermiddag/kveld også. Det ble ikke Bymarka, men Ladestien fra Ranheim til Korsvika. Langt nok det, ble vel godt og vel en mil før jeg var hjemme! For å si det sånn - den fikk lov til å være torsdagens planlagte morgencardio. Jeg skal sove! Det holder med en styrkeøkt i morra. Rygg og triceps eller bein og mage... Vi får se! Noen St. Hansfeiring med bål og pølser blir det i alle fall ikke!

 

2 kommentarer

Fitnessnora

23.jun.2011 kl.14:09

Nice skuldre!

Ny blogg: http://missmowmow.com

23.jun.2011 kl.20:57

Fitnessnora: Takk for det:) Er ikke helt fornøyd (blir man noen gang det?), men det kommer seg vel etterhvert får vi håpe!!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits