Beintrening - og... FOTBALLKAMP???

Kan ikke si annet enn at jeg er meget fornøyd med dagens økt på bein. Mye av grunnen er nok at det passa bra i forhold til energiinntak i dag, en dobbel espresso (som nå kun skal tas før beintrening - og aldri ellers *hrmf*) og litt motivasjon!

Kjørte flere repetisjoner på knebøyen enn sist - så neste gang bør jeg i teorien øke vekta. Gikk fra 12 til 16 kg's kettlebells på gående utfall - og kjørte like mange repetisjoner. Beinpressen ble kjørt på samme vekt som sist, men uten hjelp - og det gikk veldig bra! Nordic Hamstrings er tungt... Vanskelig å vurdere også siden jeg hjelper til litt selv for å komme opp. Mageøvelsene øka jeg også litt på, og følte jeg fikk litt bedre kontakt på den siste i dag. HURRA!

Selv om jeg har syns det har vært litt pain å kjøre rygg de siste gangene, så gleder jeg meg faktisk veldig til økta på søndag. Det blir siste styrkeøkt på minst en uke - så da er det vel bare å gi gass! Neste uke blir stort sett løping - og selv om vi ikke akkurat har planer om å vinne St. Olavsloppet, så skjer det noe oppi hode når man får startnummer på brystet... Og da kommer jeg til å løpe det jeg klarer 3 av 4 dager. Ju. Hu. Heldigvis har shuffelen kommet - skal prøve å få henta den i morra.

Har du forslag til låter som får opp farta litt ekstra når du løper? GIVE'M TO ME!!!

Nå skal jeg snart ta på meg ELIXIA-jakken og faktisk se en fotballkamp live. Nei, det er ikke RBK, men vårt eget ELIXIA-lag! Jeg har ikke sett en fotballkamp på et par år tror jeg, men når jeg først skal se en så er det jo greit å heie på folk man kjenner. Og de gjør det visst ganske bra (selvfølgelig...). Myyye morsommere enn å heie på verdens tristeste RBK-lag som lever på flaks om dagen i alle fall... Og ja, det regner, men hva gjør vel det når jeg har en grønn ELIXIA-paraply?? Supporter tvers igjennom - snakkes!

 

Én kommentar

-treningsnanne

23.jun.2011 kl.23:51

Covergirl med Melody Club, Singing av Swingfly, The Hives, I can do better med Avril Lavigne, Dooh dooh av Barcode Brothers...

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits