Siste Total Step & Styrke - EVER! *mimre mimre*

Hvis jeg ikke husker helt feil, så var dette den første timen jeg hadde som instruktør. Jeg var ikke ansatt i ELIXIA, men hadde vært medlem i ca 10 mnd, og hadde tatt aerobic grunnkurs noen måneder tidligere. Det er faktisk et ganske stort gap mellom tradisjonell aerobic og Total-produktet. Aerobic er hos en oransje time (Trinn & Koreografi), og Total er grønn (Enkel & Effektiv). Step var heller ikke en del av grunnkurset jeg hadde tatt, så når jeg, på to dagers varsel, skulle lage en Total-time på step, så visste jeg ikke hvilken utfordring jeg tok. Ung, naiv, og med akkurat passe god selvtillit.

Dette var i starten av 2003. Det var før mixmeister, piratebay og CD-brenner var en del av min hverdag. Jeg lette som en gal etter musikk jeg kunne bruke, og måtte spille alt over på MiniDisc fra CD. Sang for sang. Det var ingen supersmoothe overganger mellom trinn og låter... 

Men for meg var denne timen altså starten. Det var en tillitserklæring fra en helt fantastisk dame som jeg fortsatt er så heldig å ha som kollega. Det var en dame som trodde på meg, og som lot meg ta et steg mot det som var drømmen min lenge før jeg selv trodde jeg skulle få muligheten. Jeg fikk en kontrakt, og det første steget på veien mot å etterhvert bli en flink instruktør var tatt.

Jeg skulle nesten ønske noen hadde filmet meg, og at jeg nå, over 8 år senere, med Total-kurs og 5 års erfaring på denne timen kunne se på dette og le! Og jeg tror jeg hadde ledd høyt... Det er en litt annen verden i dag, med tilgang til all verdens musikk med bare et lite tastetrykk. Med et mixeprogram du kan leke med, lage fine overganger, loope... You name it! Det er en annen verden å være instruktør i dag. Man har så mange hjelpemidler som gjør det lettere, men samtidig er det mye høyere krav både fra bransjen og de som er med på timen, som gjør at man likevel må jobbe hardere. Kun det beste er godt nok!

Og i dag, så har jeg denne timen for siste gang... Jeg har hatt Eurovision-time med rosa paljettshorts, jeg har hatt sommermix-time med surfeshorts og blomst i håret. Jeg har vært med på team-teach, og kort sagt hatt mye gøy med denne timen! Grunnen til at jeg kan si at det er siste gang, er fordi jeg aldri igjen vil få sjansen (med mindre det er behov for vikar en av de siste ukene før høsttimeplanen starter... Det kan jo skje...)

I høst bytter timen navn, og formatet på timen blir litt annerledes. Total har fått en liten facelift, og vil fra høsten av gå under navnet Cardio Energy. Jeg skal ha Cardio Step Intervall mandag kveld - og gleder meg veldig til å fortsette moroa i ny forkledning. Jeg lover dere - det blir asskicking!!!Ha en fantastisk fin og ikke minst ENERGISK fredag!

2 kommentarer

Fitnessnora

24.jun.2011 kl.19:32

Kanskje jeg skulle tatt meg en tur på Elixia endag og prøvd en time :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

24.jun.2011 kl.20:20

Fitnessnora: Jaaa! Men vent til jeg er tilbake fra ferie da, hehe. Si fra, så fikser jeg;)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits