The music in my ear...

Et par av dere lurte litt på hvilken musikk jeg hører på når jeg trener... Og jeg vet faktisk ikke helt hva jeg konkret skal svare på det.

Når jeg trener styrke, er jeg stort sett fornøyd med å høre musikken som spilles over høytalerne på senteret. Siden jeg jobber der har jeg jo en viss påvirkning på hva som spilles også, til noens store glede og andres dype fortvilelse. Uansett - jeg liker å gå litt inn i min egen lille boble, ta meg friheten å se litt sur ut og fokusere på jobben som skal gjøres under en styrketreningsøkt. Dette var jeg flink til den perioden for 100 år siden da jeg trente mye styrke, og jeg er på vei tilbake dit igjen. Feels great! Da stenger jeg ute alt urelevant støy, og det er kun motiverende kommentarer rettet mot meg som trenger igjennom muren.

Når jeg løper, er det litt annerledes. Hvis jeg bare skal ha en rolig løpetur med lav intensitet, synes jeg ofte det kan være godt å løpe uten musikk bare for å få lufta hjernen litt. Andre ganger kan jeg bruke tiden til å høre gjennom musikk jeg bruker på gruppetimer, og disse låtene får man et spesielt forhold til. De skal jo gi energi på timen, og da skal det jo litt til at de ikke gir meg energi når jeg løper... Jeg tror også dette kan se litt morsomt ut, for jeg tar meg selv i å leve meg litt vel mye inn i låtene til tider... Hihi:)

Når jeg løper intervaller derimot, er musikk rett inn i øret en fin hjelp på mange måter. I stor grad fordi jeg slipper å høre meg selv puste tungt! Jeg føler meg i alle fall mye mer sliten med en gang jeg hører min egen etterhvert pesende pust.. Er sååå mye bedre med en sang som faktisk løfter humøret og gir deg lyst til å ta i litt ekstra.

Konklusjonen er vel at jeg trenger musikk som - i en eller annen form - gjør meg glad! Det trenger ikke nødvendigvis være en sang jeg synes er så fantastisk bra, men det kan være en jeg knytter morsomme minner til eller som har gitt meg noe ekstra en gang. Det kan være musikk fra en film jeg digger, det kan være en låt som alltid tok av på en gruppetime, det kan være en som gikk på repeat og vi danset til hele natten på en eller annen fest, eller en som minner meg om noen jeg er glad i. Da blir det automatisk til at jeg smiler, og da går treningen så utrolig mye lettere!

Dette er på ingen måte spillelista jeg løper etter akkurat nå, men veldig gode eksempler på sanger som gjør meg i godt humør!

* Alexis Jordan - Good Girl
* Black Eyes Peas - I Wanna Rock
* Black Eyed Peas - Jai Ho
* Britney Spears - Till The World Ends
* Cheryl Cole - Fight For This Love
* Chris Brown - Yeah x3
* David Guetta & Rihanna - Who's That Chick 
* Flo Rida feat. David Guetta - Club Can't Handle Me
* Lady Gaga - Marry The Night
* Lady Gaga - The Edge Of Glory
* Pink - Raise Your Glass
* Pink - You And Your Hand
* Riz feat. Pitbull - Dance With Me
* Shaun Baker - Push!
* Sunrise Avenue - All Because Of You
 


 

Én kommentar

Fitnessnora

26.jun.2011 kl.14:23

Wee, takk for tips! Elsker å kjøre cardio til ny musikk :D

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits