En litt annerledes treningsuke i vente...

Nå er jeg i ferd med å legge 3 gode treningsuker bak meg, og i morgen er jeg klar for en ny. De neste 4 ukene må jeg ta litt som de kommer, være kreativ, effektiv og gjøre så godt jeg kan med det jeg måtte ha tilgjengelig...

Neste uke er det St.Olavsloppet, og i år løper jeg 3 etapper, de to jeg hadde i fjor pluss en til på dag 2. Veldig godt mulig jeg kommer opp i 4 også, erfaringsmessig kan det være lurt å være litt fleksibel...

Det er vel kanskje ikke trening heller nå - det er jo med startnummer på brystet man skal få svaret på om man har trent riktig. Men - jeg vet jo at jeg ikke har gjort det da. I alle fall ikke 100%. Jeg har gjort så godt jeg kan, og akkurat nå får det være godt nok!

Ryggøkta i dag gikk OK, men føler fortsatt jeg mangler litt kontakt. Kjenner at jeg klarer å koble inn høyresida litt mer enn venstre, og det kan vi jo ikke ha noe av. Regner med det kommer seg etter hvert, uansett var det morsomt i dag! Bytta ut franskpressen med dips på tricepsen, og siden dips alltid har vært en av mine favorittøvelser så løfta det jo økta et hakk. Spesielt morsomt siden jeg måtte henge på ekstra vekt, hihi:)

Avslutta kvelden med et par timer i Bymarka inn til Storheia. Det var ikke feil å bruke denne go'værskvelden til det. En sånn tur innimellom tror jeg er det beste man kan gjøre for å forebygge skader i ankler og knær... Skulle ønske jeg var mye flinkere til å komme meg i marka. Det er viktig å lufte hjernecellene av og til!

Og for ikke å snakke om den effekten en tur i friluft har på søvnkvaliteten! Jeg gleder meg sånn til å sove nå, etter to netter med aaalt for få timer i drømmeland... Nå venter to dager på jobb, fire dager med St. Olavsloppet og så tamtamtaaaaa - SOMMERFERIE!

GOD natt:)

2 kommentarer

-treningsnanne

27.jun.2011 kl.09:29

Ha en fin uke! :)

Fantastiske bilder du har lagt ut. :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

27.jun.2011 kl.09:38

treningsnanne: Takk for det, ha en fin uke selv! Hadde nok blitt enda finere bilder med et litt bedre kamera. Men speilrefleks er på vei til meg så da blir det vel mye bra!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits