Sovemedisin...

Jeg hadde rett. Markaturen i går gjorde under for søvnen. Jeg har sovet som i koma hele natten. Ble vekket 45 min før jeg hadde satt på alarm, men lå lenge i senga uten å røre meg før jeg sto opp. Jeg kaller det restitusjon... Sjokoladegrøt var på mange måter en oppløftende frokost i dag også. Oppdaget en ny frokostfavoritt i går, men siden det er så mye melkeprodukter i den så får den vente til en dag jeg ikke skal ha cardio tidlig på dagen. Som for eksempel i morra! Og da kjære dere, skal jeg dele med dere. Det er ikke akkurat brødskive med leverpostei, men noe som føles veldig ulovlig fordi det er så godt, og som tar ca akkurat like kort tid å lage. Gled deg:) 

Skal straks stikke på jobb. Har oppdatert min fantastiske lille shuffle, sånn at jeg skal ha noe som driver meg på intervalløkta i dag. Bare jeg våkner litt til nå, så blir det vel bra:) Skal jo bare løpe 20 drag i dag, og de er gjort unna på 20 minutter. Men jeg skal ikke bare trene altså... Jeg har til hensikt å jobbe litt også!

Tok en høyst uoffisiell mandagsveiing i dag tidlig. Nå har jeg ikke boka med resultatene her hjemme, men hvis jeg ikke tar helt feil er det 2,6 kg i minus på 3 uker. Det kan jeg si meg fornøyd med! Da gjør jeg i alle fall noe riktig, og kan derfor fortsette i samme spor. Det er først når det ikke skjer noen endring manmå gjøre endringer for å fortsette fremgangen. Er faktisk litt støl i ryggen i dag også, så selv om jeg ikke var kjempehappy med følelsen etter treninga i går så har det nok skjedd noe der også. Og det? Det kan jeg like!

5 kommentarer

zzzzilje

27.jun.2011 kl.10:07

Det er fantastisk å være "helt utslått" - jeg føler meg ihvertfall som om jeg har tatt igjen all søvnmangel på en natt.

Sjokoladegrøt??

Ny blogg: http://missmowmow.com

27.jun.2011 kl.12:35

zzzzilje: Sjekk ut dette innlegget: http://kristineloves.blogg.no/1308640915_sjokoladegrt_s_god_og.html

Ganske godt!

Fitnessnora

27.jun.2011 kl.20:44

Bra jobba! Ha en fantastisk treningsuke du også :)

Sharon

28.jun.2011 kl.21:28

you look amazing Kristine !!

Ny blogg: http://missmowmow.com

28.jun.2011 kl.23:03

Sharon: Thanks Sharon:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits