St. Olavsloppet 2011 - DONE

Så utrolig morro - og så utrolig godt å komme hjem igjen i går kveld! Det har vært 4 fine dager langs veien fra Trondheim til Østersund. Veldig mye bra folk å reise sammen med, og så mange som har prestert over all forventning. Vi har stilt et lag "for moro skyld", og med det mener vi at det eneste kravet er at du må kunne forflytte deg fra A til B, aller helst ved å løpe, innenfor en ikke helt urimelig tid. Selv har jeg ikke akkurat briljert på mine etapper, men nå har jeg først og fremst valgt selv, og delvis blitt tildelt, etapper som ikke er sett på som spesielt trivelige. Men jeg har fått utfordret meg selv, jeg har gjort så godt jeg kan, og jeg har kost meg!

Her kommer et lite utvalg bilder fra de siste dagene...


Et minutt igjen til start fra Torget i Trondheim sentrum


Jeg har drukket en trippel espresso og er mildt sagt klar for å komme i gang med min første etappe fra Hommelvik til Gevingåsen.


Veksler med min tremening Roger, som akkurat er ferdig med sin etappe på i overkant av en mil...


En stor del av oppgaven som følgebil er å tilby litt vann og noen motiverende ord til de som er undervis i sin etappe...


Litt tull og tøys er det tid til underveis også:p


Er man følgebil så er man følgebil. Fikk ikke lov av Far å lakke bilen grønn for anledningen, så da måtte vi finne på noe alternativt.


Ikke godt å si om man er fornøyd eller lei eller rett og slett bare gal!


Her er jeg på vei oppoveroppoveroppover Østnesbakkene langt inni gokk. 120 høydemeter på de siste 2 km. Jeg ble mildt sagt litt skuffa da jeg kom inn til veksling allerede etter 5,7 km - jeg trodde jeg hadde 2 km oppoverbakke igjen og kunne gitt på sååå mye mer!!!


På dag 3 kjørte vi en noe improvisert felles oppvarming for alle løpere i kjent ELIXIA-stil - midt i gata forran startområdet. Regn og kaldt vær la ingen demper på deltakelsen!


Dag 4 - jeg på vei ut av starten kl nullsjutretti - halv åtte - snakker om lørdagsmorgen!


Godt med et smil og en liten vannslurk når venstreleggen kramper seg før 2 km - og du har 5,5 km igjen... Sånn går det når man knytter skoen litt for stramt!


Kung Sture - et svensk lag som alltid har noen morsomme greier på lur. Ved hver veksling hadde de en høytidlig kroning og overrekkelse av septeret. Her er "PinkPanter" forran mål.

Du kan se resultater og flere bilder HER!


Det var det! Nå er det SOMMERFERIE!!!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits