FERIE - og trening!

I fjor sommer var jeg noen dager i Oslo. Da jeg ikke hadde like mye å finne på hver dag, benyttet jeg anledningen til å besøke noen av ELIXIA-sentrene jeg ikke hadde vært på som ligger litt utenfor bykjernen. Glad og fornøyd etter endt økt skulle jeg reise tilbake til sentrum igjen, og møter helt uventet en gammel skolevenninne som nå bor i Oslo på bussen.

"Hei, hva gjør du her?"
"Jeg har vært på ELIXIA og sett på senteret og trent:)"
"Men... Har ikke du ferie?"
"Jo da!"
"...Og så trener du??" 

JA! Jeg trener når jeg har ferie. Og det er ingenting som er bedre enn det! Nå er det 3 uker hvor jeg kan styre aktivitetsnivået nøyaktig som det passer meg fra dag til dag, jeg kan trene når på dagen jeg vil, og jeg har goood tid! I en ellers hektisk arbeidsuke må treningen tilpasses ganske mye annet. For eksempel så er det disse gruppetimene da, som jeg for all del ikke vil være for uten, men som av og til "ødelegger" litt. For gruppetimene "teller ikke", det er ikke noe jeg gjør for å oppnå noe spesielt mål. Jeg synes det er veldig veldig gøy, og jeg holder meg jo i form, som i får opp pulsen og får svetta litt. Men - det er jo uansett hvordan man snur og vender på det en belastning for kroppen, så de må i aller høyeste grad tas hensyn til. Skal jo ikke mer enn et par uker tilbake i tid før en beinøkt dagen før en Corebar-time gjorde at jeg følte meg som en gravid flodhest de gangene jeg skulle hoppe og sprette litt...

Nå er det bare megmegmeg, og det føles BRA! Kan jo selvfølgelig ikke holde meg hjemme for å trene hele ferien heller, så man må gripe de mulighetene man har. Det kan jo være lurt å planlegge litt;)

Sånn ser neste ukes plan ut, og jeg tror det skal være mulig å følge:Jeg vet jo at jeg burde satt løping høyest på prioriteringslista på grunn av den forestående halvmaratonen, men jeg tenker at målet er i utgangspunktet å fullføre og det skal jeg greie uansett. Jeg er så spent på å se hva som skjer med kroppen utover høsten, og leker litt med tanken på bodyfitness til neste år eller året etter om jeg får de resultatene jeg håper på. Jeg lufta tanken for Mor&Far i dag - og ikke overraskende var de ikke spesielt begeistra. Det blir litt ekstremt. Men hallo liksom, jeg synes det er ganske ekstremt det broren min driver med også jeg da. Han er jo på diett hele tiden, og bor på 3000 meter flere uker i strekk gjennom hele året. Det er visse likhetstrekk faktisk. Mor sa hun ikke kom til å se på, men hun skulle ønske meg lykke til. Jo, tusen takk for det:) Vi får se da. Jeg skal ta en avgjørelse før jul. Jeg vil si at oddsen er 70/30 mot akkurat nå, men for to måneder siden var den jo 100/0 mot, så sjansen har økt betydelig. Det er jo enkelte tellende faktorer som er vanskelig å gjøre noe med da, så vi får se. Ingen ambisjoner om å vinne uansett, men det ligger ekstremt mye motivasjon å lurer i deltakelse! Hva tror dere da?? 

2 kommentarer

Fitnessgirl

25.jul.2011 kl.11:48

Lever berre ein gang! Synes du skal stille til bodyfitness visst det er det du vil :D Folk som ser ned på fitness vil det alltid vere. Vil tru det handler om kunnskap, og når bodyfitness nevnes så tenker dei fleste STORE OG MASSE MUSKLER. Dumt.

Ny blogg: http://missmowmow.com

25.jul.2011 kl.21:22

Fitnessgirl: Ja, vi får se hvordan fremgangen er de neste månedene... Alltid gøy å jobbe mot noe konkret!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits