Badenymfer!

I dag tidlig reiste jeg hjem fra Frosta. Og jeg må si - det er paradis på jord om sommeren! Spesielt de dagene med bra vær... Og de siste dagene har det vært relativt bra. Bra nok til årets første sjøbad!Vi bestemte oss ganske fort, som dere ser er det skikkelig lang fjære. Så med magen full av spekesild og nypoteter var det bare å komme seg i bikinien og vasse ut i det.

Og faktisk, så var det ikke så kaldt! Det gikk an å være ute i vannet en stund, det var liksom ikke sånn at man måtte løpe opp. Jeg skal legge ut litt fler bilder fra de siste dagene som bare har vært ferie fra ende til annen, men det blir nok ikke med en gang. Nå skal jeg bare mellomlande i en bursdag, før jeg og Torunn reiser til Birmingham i morgen tidlig. Veldig spent på søndag, Sondre sier han er i god form...

Har nesten klart å holde meg til treningsplanen også, men Step i går utgikk, da jeg valgte å ta en ekstra dag på Frosta i stedet! En av morgencardio-øktene utgikk også, fordi vi satt ute og drakk vin til kl 3 på natta... Jaja:)

2 kommentarer

Fitnessnora

08.jul.2011 kl.19:34

Herlig med sommerdager i trøndelag :))

Ny blogg: http://missmowmow.com

10.jul.2011 kl.11:46

Fitnessnora: Ja det er noe av det beste!!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits