5000 m på 13.30.22

Og det er ikke meg som har løpt det....Fornøyd lillebror og kanskje en enda mer fornøyd storesøster etter innsatsen på 5000 m i SAMSUNG Diamond League i Birmingham i går kveld.

Med tiden 13.30.22 ble det ny personlig rekord for Sondre! Det var kjempespennende og vi håpet helt til siste slutt at han skullle klare kravet til VM i Sør-Korea. Den billetten er nå kun 3.22 sekunder unna å være en realitet. Men jeg skal love dere det gikk fort, og det var gøy og se at han greide å løpe så bra helt inn til mål. Utrolig bra stemning på stadion med så mange kjente løpere på banen.

Gøy var det selvfølgelig også å se Andreas Thorkildsen kaste årsbeste i verden og vinne overlegent! Men som Sondre sier, det er greit at han har vunnet mye, men man må huske på at det bare er en miniputtidrett sett på verdensbasis...

Selv har den eneste løpeturen her borte vært da jeg i går kveld husket på at vi ligger en time bak Norge og måtte løpe som en gal tilbake til hotellet for å rekke deadline til avisa. Jeg rakk det med 2 min, men jeg er litt usikker på om de rakk å putte inn bildene... En ting er i alle fall sikkert, og det er at jeg skal kjøpe en telelinse før neste stevne:)

2 kommentarer

silje osmundsen

11.jul.2011 kl.12:13

Det så jeg! Utrolig bra løpt :D

Ny blogg: http://missmowmow.com

11.jul.2011 kl.16:33

silje osmundsen: Var kjempegøy å være der også!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits