En liten pust i bakken...

Før turen går videre igjen! Jeg er bare halvveis i ferien, men jeg føler snart at den er ferdig. Triste greier... Kom hjem fra England for noen timer siden, og da har jeg vært oppe siden kl kvart på fire i natt (bare kvart på fem norsk tid, men likevel...). Fløy via Amsterdam på veien hjem, og det var visst ikke noe sjokk for han på Værnes at koffertene våre ikke var med derfra. Kort oppsummert: hjemme - trøtt - uten baggasje. Den kommer forhåpentligvis i løpet av dagen da, sånn at jeg kan lade PC'en...

De siste dagene har vært uten trening, men absolutt ikke meningsløse! Jeg har fått litt vondt i hofta, sannsynligvis fordi jeg ikke hadde med nok sko og har gått i et par mesteparten av tiden, og fordi jeg har gått unormalt mye med veske og da blir alt bare helt skeivt på meg... Haha, jeg fikk meg forresten en liten løpetur! Etter Diamond League skulle vi tilbake til hotellet for å sende over bilder til Adresseavisen, og hadde egentlig ganske god tid før deadline. Helt til jeg plutselig kom på at de som satt der lå en time forran oss og at ingen av oss hadde tenkt på det. Så da var det bare å løpe som en gal tilbake til hotellet, komme seg på nett, finne ut at bildene var for store til å sendes via hotellnettet, forminske bildene, og trykke send 2 minutter før deadline. Rakk det akkurat da, for bildene var på trykk i avisa dagen etter. Du kan se de på nettutgaven her

Nå har jeg noen dager hjemme før jeg og to venninner reiser på charter til Tyrkia! Jeg tror kanskje dette blir siste gang jeg reiser på charter i sommerferien min, men det er i alle fall ikke feil sommer å gjøre det på!!! Det skal bli helt fantastisk med en uke med forhåpentligvis hundremillioner varmegrader og titusenvis av strålende soler, når det foreløpig kun meldes regn i starten av neste uke.

De neste dagene skal derfor brukes til å hekte meg selv tilbake på knaggene til mitt vanlige liv igjen. Ikke noe trening de siste dagene, bare uendelig mye gåing, litt skeive måltider og ikke den beste ernæringsbalansen... Jeg har ikke som mål å ha den helt store fremgangen disse ferieukene, men heller å unngå tilbakegang. Ikke sjekka formen på lenge, lurer litt på å gjøre det i morra, det ligger mye skjerpingsmotivasjon i sånt:)

Så da er det vel bare å sette seg selv på lading en times tid og innstille seg på en superøkt på bryst, biceps og skulder i dag! Det blir nok med kaffe eller redbull innabords er jeg redd... Og med det, i tillegg til litt menneskelig motivasjon, så skal jeg nok komme meg gjennom det med glans:) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits