En FRISK start på dagen

Det er godt å være hjemme igjen. Det er godt å sove i sin egen seng, og å lage mat på sitt eget kjøkken. Og selv om det ikke er all verdens sommervær å skryte av i år, så er det godt å være i Trøndelag i juli!

Startet dagen med en times powerwalk på Ladestien, etter først å ha vært innom jobb for å veie meg før jeg hadde spist og drukket noe. Resultatene var i alle fall ikke nedslående, men heller ikke de helt store endringene. Det var kjempegodt å gå der så tidlig, nesten ikke folk, og sola tittet fram etterhvert:)

Jeg måtte bare komme meg ut og gå i dag, for økta på bein i går kommer nok etterhvert til å kjennes ganske godt. Det var total nedbryting! Jeg skal legge ut et lite filmklipp senere i dag, fikk filmet to av øvelsene.

I samme slengen dro jeg innom H&M der de har salg på sommerklær, så jeg fikk raska med meg noen strandkjoler til 30 og 50 kroner (og som er verdt kanskje 10% av den prisen...) og en svart bikini til 30 kroner pr del - kjekt å ha den neste uka!

Vel hjemme ble det en superfresh bringebærcoctailsmoothie til frokost! WheyCooler RaspberryCoctail smaker kanskje litt kunstig, men ikke kom her og si at den ikke er magisk nå på sommeren! Kjørte pulveret blandet med litt vann, mager kesam, frosne bringebær og chilipulver i en blender, og så er det bare å kose seg!


Fylt til randen... Og enda var det mye igjen!

Men selv om det er godt å være hjemme, begynner jeg å bli veldig klar for en uke i Tyrkia også! Jeg trenger litt varme... Målet er ganske enkelt å komme hjem med lysere hår og mørkere hud, og uten å ha lagt på meg. Tror det meste er klart, trenger bare en tur innom biblioteket for å ha litt underholdning på stranda. Og et par fine sandaler som kan brukes til alt. For hva annet trenger man i tillegg enn solkrem, solbriller, bikinier, havaianas og badehåndkle?

3 kommentarer

Levepositivt

14.jul.2011 kl.12:11

Hellyen Kristin.. du er utrolig flink og motivernde:))) måtte bare innom å fortelle deg det..

Ny blogg: http://missmowmow.com

14.jul.2011 kl.12:32

Levepositivt: Nå ble jeg glad! Tusen takk:)

Ingrid Elisabeth

14.jul.2011 kl.16:20

Kortstokk. Det glemte jeg og måtte kjøpe en for 40 (!) kr på Værnes.

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits