Sydentrening!

Kom hjem fra Tyrkia for ca 3 timer siden, etter å ha reist i 17 timer... Det har vært en (stort sett) rolig og avslappende uke med mye sol, mye bading og (litt for) god mat.

Akkurat som jeg ønsket meg:) Litt mer om ferien kommer senere, jeg må bare få samlet sammen litt bilder...

Jeg sa at jeg skulle trene mens jeg var borte. Og det har jeg faktisk gjort! Jeg tror jeg var ute før kl 8 hver morgen jeg... Vi bodde like ved strandpromenaden, og der var det kjempefint å både gå og løpe.

Sånn ble denne uka seende ut:


Tine ble med på beachwalk!


Det sykeste var de to intervalløktene. Jeg dro på litt ekstra det siste minuttet av det siste draget begge dagene, noe som resulterte i helt sinnssyke mengder vann i hendene. Du bare så hvordan de vokste, og det klødde infernalsk! Jeg har sett de så store en gang før. Venstrehånda da jeg sprakk en senekul siste året på videregående, og høyrehånda da jeg knakk håndleddet for noen år siden. Rart hvordan den kroppen reagerer. Prøvde å løpe litt en av de første dagene også, men da pressa det så i beina - på grunn av masse vann det også. Morsomt hvordan kroppen reagerer på varmen... Følte ikke min egen kropp når jeg våkna på morgenen heller flere av dagene, det var kjemperart!

Hadde vel egentlig planer om å bare slappe av i dag siden jeg skal ha både Easy Xycling (40) + Styrke & Core (30) i morra tidlig og Corebar i morgen kveld, men nå skal jeg altså avslutte siste feriedag med Xycling og ELIXIA Shape. Jeg er veldig, veldig glad for at jeg gjennomførte to intervalltreninger på slutten av ferien, sånn at kroppen min ikke har glemt hvordan det er å ha høy puls. Jeg er ganske spent - kroppen min kan jo ikke sykle. Men i egenskap av å være instruktør handler det jo om å få andre til å sykle, og det skal jeg da få til:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits