Å lage god mat av ingenting

Fantastisk deilig å komme hjem til egen leilighet og eget kjøkken etter å ha spist alle måltider ute i en hel uke...

Noe av det første jeg gjorde da jeg kom hjem i formiddag var å koke en fin porsjon sjokoladegrøt. Det er utrolig hvor godt sånne ting smaker etter en uke i utlandet... Det eneste jeg har sett den siste uka når det gjelder kornprodukter er loff. Så hurra for havregryn!

Middagen ble ganske enkelt kokt sei med spinat og dijonsennep. Veldig lettvint og veldig godt! Og ting jeg hadde i fryseren... Alltid bra med et lite lager der!

Jeg har faktisk spist ganske mye fisk mens vi har vært borte, vi var jo 4 dager på sjøen og fikk blant annet grillet fisk til lunsjen der, pluss at jeg kjøpte fiskemiddag ute en av dagene. Det var seabass som var rullet og servert på spyd i en tertebunn fylt med mangosaus og spinat og potetmos ved siden av. Helt sinnssykt godt faktisk!

Etter trening ble det kveldsmatmiddag inspiret av ferieturen! Selv om reisefølget mitt var en smule skeptisk til forskjellige typer mat, blant annet kebab, på grunn av matforgiftning osv, så trosset jeg skepsisen i nesten alle tilfellene og spiste det likevel. Null stress - og det var magen min som fungerte best der nede... Spiste kebab på hotellet før vi reiste i går, og brukte det som inspirasjon for dagens middag.Jeg har hatt et par pakker med ytrefilet av lam liggende i fryseren alt for lenge. Men jeg har hørt kokker uttale seg om kjøtt og stemplingsdato med å si at kjøttet blir bedre etter det er ute på dato så da velger jeg å tro på det! Skjærte det opp i store terninger, og krydret med kanel, spisskummen, chili, kajennepepper, salt og pepper. Kokte ris til, og rev vanlig salat (Torunn skal på ferie og overlot heldigvis noen rester til meg!) og hadde over litt jalapenos som jeg hadde i et glass i kjøleskapet. Lagde dressing av lett yoghurt naturell (også fra Torunn), saften fra sylteagurkglasset, hvitløk, salt og pepper. Og så brukte jeg litt chunky salsa som den røde sausen. Det ble veldig godt faktisk!

Men NÅ er det nok av denne dagen her. Ikke sovet ordentlig siden natt til lørdag, fordi vi brukte sist natt til å reise. Har duppa av litt her og der innimellom, men det lengste jeg har sovet sammenhengende er vel maks en time. Og så har jeg jo faktisk vært på jobb. Det gikk bra da, men det er vel bare å lade batteriene siden det blir to økter i morra!

Så jeg skal ta med meg min store forelskelse opp i senga. Og håper jeg får sovet litt til slutt...

4 kommentarer

Sunniva Nilsen

24.jul.2011 kl.22:26

Spiste nettopp deilig havregrøt etter en sen joggetur i finværet :-) Herlig!

Fitnessnora

24.jul.2011 kl.22:49

Herlig :) Velkommen hjem!

Ny blogg: http://missmowmow.com

25.jul.2011 kl.08:20

Sunniva Nilsen: Havregrøt er aldri feil!

Ny blogg: http://missmowmow.com

25.jul.2011 kl.08:20

Fitnessnora: Takk for det:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits