Ukens treningsplan

Da var ferien over, og nå er det ikke lenger noen bønn... Det jeg er veldig glad for er at jeg har holdt det gående såpass bra gjennom ferien også, sånn at kroppen tåler å jobbe ganske hardt igjen med en gang.Jeg liker egentlig ikke å ha samme type gruppetime to dager på rad, men det blir ofte sånn i ferietid. Xycling i går og i dag, og Corebar i dag og i morgen. Ikke trent Corebar på sikkert en måned - det kan bli interessant!

Heldigvis fikk jeg sovet veldig godt i natt! Det var fantastisk å ligge i et relativt kaldt soverom under dyna uten å våkne klam og jævlig. Det føltes ut som jeg var på sjøen da jeg våkna, men det er jo ikke så rart siden vi lå og duppa ute på sjøen i fire dager...

Det blir også godt å ta kontroll over kostholdet igjen, både i forhold til når og spise og ikke minst hva. Jeg vet veldig godt at jeg kunne vært mye flinkere i hele ferien, men jeg har kost meg veldig uten å ta helt av. Jeg skal nok ta en liten "formsjekk" på onsdag, ikke fordi jeg har så veldig lyst til å vite status nå, men fordi det blir fint å se at ting fungerer som de skal uken etter!

Men til tross for en kropp fylt til randen av vann hele sist uke, så fikk jeg spørsmål om hvilken idrett jeg drev med av en svenske som var med på båten en av dagene. En bikini overlater tross alt ikke veldig mye til fantasien. Jeg sa at jeg ikke drev med noen spesiell idrett og det er jo for så vidt sant, men han mente det så ut som jeg drev med enten hekkeløp eller langrenn.

Jeg ble ikke så veldig lei meg, og velger å ta det som et kompliment hvis det var disse to han tenkte på...


Marit Bjørgen - bilde fra Dagbladet


Christina Vukicevic - bilde fra VG

Ha en fantastisk treningsuke!!!

4 kommentarer

Lone Vivil

25.jul.2011 kl.08:24

ÅWhh, du er sprek. Skulle ønske jeg hadde like mye motivasjon til å trene som deg C:

Ny blogg: http://missmowmow.com

25.jul.2011 kl.08:42

Vivilicious: Hehe, takk for det! Det handler om å sette seg et mål, og å vite hvorfor man har lyst til å nå det målet. Det ligger veldig mye motivasjon i det!

Kristine

25.jul.2011 kl.12:39

Ser ut som en god uke.

Håper den blir knall :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

25.jul.2011 kl.21:21

Kristine: Det håper jeg også! Den har i alle fall starta bra...

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits