SpiseTrene(1)SoveSpiseTrene(2)...

...SpiseJobbeSpiseTrene(3)SpiseSoveSpiseTrene(4)...

Jada. Det er fint å komme i gang etter ferien. Jeg er så SINNSSYKT glad for at jeg har holdt formen sånn noenlunde vedlike gjennom de 3 ferieukene. Jeg kom hjem ca kl 11 i går formiddag. Fra da og frem til i morgen kl 11, altså i løpet av 2 døgn, kommer jeg til å ha gjennomført 4 treningsøkter. Snakker om kickstart...

Etter Corebar HIT-timen i dag trodde jeg at jeg skulle dø. Eller ikke dø kanskje, men i allefall svime av eller noe i den duren. Sliten sa du? Snakkes! Det var bare å fylle på med energi umiddelbart, ikke snakk om å prøve å sykle hjem uten påfyll i alle fall. Måtte innom butikken på vei hjem, og det var like før jeg begynte å grine da jeg måtte lete for å finne frosne bær, og ikke greide å huske hva det var jeg skulle ta med fra kjøleskapet med meieriprodukter. En smule apatisk kan du si!

Men jeg kom meg da til slutt hjem på sykkel i regnværet. Og for å si det sånn - det regna ikke så mye da jeg sykla til jobb i dag tidlig. Så jeg rakk å bli ganske klissvåt og begynte å kaldsvette med en gang jeg kom inn døra hjemme. Da var det bare å hive seg i dusjen, noe som i dag opplevdes som en kraftanstrengelse, før jeg endelig kom meg på kjøkkenet og kunne røre sammen litt egg, mager kesam og sjokoladeproteinpulver og steke pannekaker:) Du trenger ikke masse fancy ingredienser, de 3 + litt salt, kardemomme og sukrin for smakens skyld er mer enn nok. De steker bra, er lette og snu i panna og smaker godt. Moste jordbær med litt sukrin, og smurte det på pannekakene sammen med litt mager kesam. Og etter å ha fått i meg litt mat ble alt sååå mye bedre!

Uansett gøy å være tilbake på jobb igjen, både som instruktør og som PT!

Nå er det bare to ting som gjenstår før morgendagens Corebar-time -  en god natts søvn (etter en date med Harry Hole på sengekanten), og sjokoladegrøt til frokost:)

Har du kommet i gang med treningsuka eller?

God natt!

8 kommentarer

Fitnessgirl

25.jul.2011 kl.21:30

Ja, kom i gang med treningsveka i dag, og er kjempe fornøyd! :)

Kristine

25.jul.2011 kl.21:43

Hørtes litt slitsomt ut.

Husk å smile litt også :)

Benedictes trening

25.jul.2011 kl.22:14

Skikkelig kickstart det der ja! :D Starta treningsuka mi nå ikveld og det var herlig! :)

Ingrid Elisabeth

25.jul.2011 kl.23:14

Treningsuka er i gang og det var veldig godt og jaggu på tide for min del. Men sånn er det når man gir litt blod da, så må kroppen få tid til å komme seg igjen.

Anneli Jacobsen

25.jul.2011 kl.23:52

Hahahah, kjenne mæ rimelig godt igjen der ja! Fortvilelsen kjæm fort når man e sliten og SULTEEEEN!! Holdt på å kjørt ned nå drittunga med handlekurven i dag da dæm blokkert hele utgangen med 2 sykla.. Jiiiseess følt mæ nesten litt grusom der æ ropt, E D MULIG! Ta no å pass dokker når folk kjæm ut av butikken med et lass med pakka!! WRÆFF!

Ny blogg: http://missmowmow.com

26.jul.2011 kl.06:34

Kristine: JA! Lett å smile litt innimellom når det er så gøy, og det hjelper masse!! Tusen takk:)

Ny blogg: http://missmowmow.com

26.jul.2011 kl.06:35

Ingrid Elisabeth: Ja, det er kjempeviktig! Både å ta det med ro rett før og etter. Og å ta jerntablettene sine... Gått på noen smeller jeg ja! Men nå er det lenge siden sist jeg ga da, så da er vel verdiene tilbake på normalen:)

Ny blogg: http://missmowmow.com

26.jul.2011 kl.06:36

Anneli Jacobsen: Sjer for mæ den deffelunta kan vær rimelig kort te tider ja. Å du hold no ikke tebake te vanli heller du da, hehe;)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits