Formstatus

J-I-P-P-I!

Jeg kom meg gjennom en uke i syden uten at det satte så dype spor. Ingen nevneverdige endringer, hverken på målebåndet eller vekta. Tok en liten måling og veiing før jobb i går, det er liksom onsdag som er dagen da... Men jeg merker det gjør godt å være hjemme igjen, noen dager med litt mer strukturert kosthold gjør underverker for alt mulig egentlig! Må innrømme at jeg er litt tett i hodet enda, men jeg er vel ikke akkurat den første som har blitt småsyk etter å komme tilbake til kalde Norge etter en uke i sydenland! Så derfor blir det ikke noe cardio på morran i dag, etter flere oppfordringer om å lytte til kroppen og ta vare på meg selv:) Skal jo uansett trene Step i kveld...

Til tross for at jeg er litt småpjusk om dagen så gikk det ganske bra å gjennomføre gårsdagens styrkeøkt på bryst, biceps og skulder. Det var ca to uker siden sist, så det var veldig gøy selv om ikke formen var helt på topp.  Anja Kristin Røv var på trening hos oss i går samtidig, og jeg snakket litt med henne om BF. Hadde også en liten chat med Anneli Jacobsen her om dagen om samme tema, og jeg må si tanken om å stille til neste år frister mer og mer. Jeg har faktisk luftet tanken for mine foreldre, noe som ikke akkurat ble mottatt med stormende jubel. "Jeg tror ikke jeg kommer og ser på deg, men jeg skal ønske deg lykke til", sa Mor.

Jeg minner meg selv på at jeg har jo tross alt drevet med en "jålejentesport" før...

Det ser vel kanskje ikke ut som jeg akkurat har gått over målstreken i en 3-mil - og det har jeg da heller ikke. Bildet er etter NM i Freestyle Discojazz i 2005. Stort hår og masse sminke! Så jeg skal vel klare å vrikke meg rundt på en scene i blingblingbikini og stiletthæler også;)

Anneli har invitert meg til Kaliber, så jeg skal ta turen dit fredag i neste uke, når jentene som skal stille der har formsjekk og poseringstrening. Du kan lese om Kaliberjentenes vei mot NM på fitnessbloggen. Jeg følger i alle fall ivrig med!

Nå er det på tide med litt frokostgrøt, og så skal jeg bare kose meg litt her hjemme før jeg skal på jobb. Deilig å starte litt sent i dag:)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits