Forlenger feriefølelsen på Frosta

Rett etter gårdagens styrkeøkt satte jeg meg på toget retning nordover og kom meg til slutt til Frosta. Det er virkelig mitt ferieparadis nummer en! Er det et sted i verden jeg virkelig klarer å slappe heeelt av og sove lenger enn kl 8, så er det her ute. De 3 ukene med ordentlig sommerferie var herlig, og det var godt å komme på jobb igjen, men jeg skal love dere det var en god følelse at de første 5 arbeidsdagene var over på et blunk og at litt av feriefølelsen fortsatt satt i kroppen. Så da var supertrikset å forsterke den - og da var det bare å komme seg på den lille fine halvøya ute i Trondheimsfjorden:)

Vung i beina etter økta i går - den var slitsom nok å komme seg gjennom om den ikke skulle sitte i kroppen i dag også... Litt trøtt i går (sto jo opp kl 5!!), og merker det altfor fort i knærne hvis den tunge beintreninga uteblir en uke. Begynner å bli gammel kanskje? Sov ganske lenge i dag, og jeg vet neimen ikke om kroppen har våkna elt enda heller jeg..? Uansett - dagens planlagte treningsøkt ble gjennomført den (selv om det bokstavelig talt var painintheass innimellom og det kjentes ut som jeg hadde blylodd rundt anklene), i godt selskap med Anette:)


Frostastien - deilig når du kan finne grus, gress og sti i en runde på 7 km omtrent fra gårdsplassen!


Man har tid til å skrive i boka når det er rolig langkjøring man er ute på!!


SELVFØLGELIG kan man føle seg lykkelig når man trener!!!

Nå er det lørdag for alle penga! Jeg har grilla for første gang i år... You heard me! Ganske sykt egentlig, jeg som synes å grille er den morsomste måten å lage mat på. Det sier vel kanske mest om temperaturen vi har hatt i Trondheim i år. Og kanskje litt at jeg ikke har en grill. Eller at jeg bare ikke har noen venner.

I morgen tidlig (evt formiddag, hehe) skal jeg gå den andre delen av Frostastien mot Småland. Det er meldt fint vær, så jeg håper jeg kan få noen timer i bikini før turen går tilbake til Trondheim og nok en styrkeøkt!

Ha en fin lørdagskveld!

L♥ve, Kristine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits