Ny uke, ny måned...

...og de samme mulighetene som man har hver eneste dag!

For hva er vel vitsen med "å vente til mandag", eller "vente til neste måned"? Jo før du starter, jo før kommer resultatene;)

Vel, det var dagens lille moralpreken...

Jeg sitter i sofaen og ser ut på et, hva skal jeg si, tåkelagt Trondheim? Er det høst nå..? I går var heldigvis en helt fantastisk dag på Frosta, morgencardioen ble forskjøvet til etter frokost, noe jeg tror var bra fordi jeg ble borte i nesten 2,5 time!

Jeg ante ikke hvor langt det var å gå stien til Småland, men det viste seg å være et godt stykke lenger enn jeg mener å ha hørt... Men her er i alle fall beviset på at jeg var der!!Nå var jo ikke 2,5 timer effektiv gåing, for se hva jeg fant en del av på veien...Og så møtte jeg en del av disse her...Etter turen ble jeg bare liggende på plena og sole meg, lese bok og slappe av. Dro innom ELIXIA på vei hjem for å trene ukens økt på rygg og triceps. Jeg må ærlig innrømme at øktene forrige uke ikke ble så bra som jeg skulle ønske. Det kommer nok mye av at energiinntaket er litt annerledes enn det var i ferien, og at jeg har vært på jobb og i tillegg trent andre ting. Som gruppetimer for eksempel! Selv om jeg ikke tenker på det som en del av min trening, så er det jo i aller høyeste grad aktivitet og det er jo med på totalen (og derfor er de også med på treningsplanen)! Jeg vet så godt at hvor mye søvn og hvile jeg får fremover nå virkelig kan skille suksess fra fiasko. Derfor var det en fornøyd frøken som slukka nattbordslampa kl 22 i går kveld! Føler meg ganske uthvilt og klar for en ny uke nå:) 

Og det er jeg glad for, for treningsmessig har jeg tenkt at denne uka skal få lov til å se sånn ut...Er det noe som må vike denne uka, så blir det morgencardioen. Fredagsøkta skal jeg prøve å få tatt på Kaliber, i samme slengen som jeg titter litt på fitnessjentene der oppe! Jeg skal også unne meg en treningsfri dag, og det tror jeg blir helt OK! :)

Har du lagt en treningsplan for denne uka? Hvis ikke er min sterkeste anbefaling at du gjør det!

Plan your work and WORK YOUR PLAN!!!


8 kommentarer

Fitnessgirl

01.aug.2011 kl.11:54

Søvn er kjempe viktig ja. Det skiller klart suksess frå fiasko, som du skriver :) Treningsplan over vekene har eg heile tida, og det er såå mykje bedre enn å bare ta alt på sparket! :)

Julie

01.aug.2011 kl.12:34

Har vel ikke akkurat lagt en direkte plan, men :p I kveld blir det trening på RIPPED (haha, må elske disse navnene i England) i storgata, i morra tenker jeg å slepe meg avgårde på Muay Thai-klassen igjen (utholdenheten min trenger desperat et spark i ræva). Torsdag starter jeg ny jobb og jeg tror jeg får trene der før jeg begynner skiftet mitt. Etter det har jeg ikke tenkt så veldig mye lenger :) Ha en strålende uke!

01.aug.2011 kl.14:03

Hei . kan du ta en tur innom bloggen min ? Er uerfaren slanker som virkelig trenger råd og veiledning ! takk ! :)http://anonymslanking.blogg.no/

Kristina

01.aug.2011 kl.14:16

Skal si du har en aktiv uke foran deg :) Sånn er det vel å jobbe med trening og på treningssenter :) Sikkert utrolig moro :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

01.aug.2011 kl.20:36

Fitnessgirl: Det høres bra ut! Ha en fin treningsuke:)

Ny blogg: http://missmowmow.com

01.aug.2011 kl.20:37

Julie: Ønsker deg masse lykke til med ny jobb!!

Ny blogg: http://missmowmow.com

01.aug.2011 kl.20:37

Anonym: Jeg skal selvfølgelig ta en titt:)

Ny blogg: http://missmowmow.com

01.aug.2011 kl.20:38

Kristina: Akkurat nå kjennes det ut som den kan bli litt for aktiv... Men en god middagsporsjon og en god natts søvn hjelper vel på:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits