Let's go to bed...

Akkurat nå er det ingen grunn i hele verden til å holde seg våken, annet enn å vente på at håret skal tørke og at klesvasken skal bli ferdig sånn at den kan henges opp.

Det har vært en bra dag på jobb, men litt av gleden forsvinner i det du skal ha en gruppetime som krever 110% av deg, og du bare har 98%. Har du 98 kan du like gjerne ha 75. Det er rett og slett for lite! Og JAAA, jeg vet at det er min egen "skyld", men det er snakk om hvor jeg selv har valgt å putte energien min... Det er et lite dilemma akkurat det der - for tidligere har jeg valgt bort egentreningsøkter for å ikke være sliten når jeg skal ha gruppetimer. Nå har jeg gjort stikk motsatt - klemmer til på egentreningsøktene og så får gruppetimene bruke det lille som er igjen... Så kan man jo spørre seg om det er å gjøre en dårlig jobb? Ja sier du kanskje, men det er ikke så enkelt som det... For hvis du tenker på den egentlige jobben min (Leder Personlig Trening, og selvfølgelig da også PT), som i større grad handler om å sette personlige mål og jobbe i retning av det, så blir jo det å jobbe målrettet med seg selv en god erfaring i forhold til den jobben! Gruppetrening er en god treningsform dersom du ønsker å komme deg i form, men på sikt skal det ekstremt mye til for å ha progresjon i formutviklingen ved bare å trene gruppetimer.

I tillegg må jeg jo innrømme at Oslo halvmaraton nærmer seg faretruende fort - og det uten at jeg har lagt inn flere løpeøkter. Jeg har planer om å endre treningen litt om 3 ukers tid, når høstens treningsmeny starter opp. Skal trene tyngre med færre repetisjoner, og ser for meg å kutte ned til to styrkeøkter i uka fram til løpet er over. Det blir 5 uker det. Leeenge! Og jeg tenker at man sparer jo inn noen minutter med noen færre kilo å drasse på. Det skal være mulig å gå ned 4 kg på 8 uker da...

WEIGHT LOST

5K

10K

HALF-MARATHON

MARATHON

2 lbs

12.4 secs

25 secs

52 secs

1:45

5 lbs

31 secs

1:02

2:11

4:22

10 lbs

1:02

2:04

4:22

8:44

20 lbs

2:04

4:08

8:44

17:28

 

Hmmm... Det er faktisk omtrent 4 minutter det! Kjente det lå mye motivasjon for å fortsette kaloritellingen der faktisk:)

God natt!

2 kommentarer

Fitnessnora

02.aug.2011 kl.10:57

Enig med det du skriver, DU skal jo også ha fremgang og ikke minst treningsglede :) Den får du på dine egne økter og tar med deg på grupptimene :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

03.aug.2011 kl.07:27

Fitnessnora: Sant sant!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits