Uthvilt?

Tja. Tror i alle fal jeg våknet helt av meg selv i dag tidlig! Kjennes ut som kroppen hadde godt av litt treningsfri:) Det har vært mange lange arbeidsdager denne uka, og det er vel det som tar på mest. Må skjerpe meg neste uke... Heldigvis blir dagen i dag ganske normal, det samme gjelder morgendagen. Har ganske mye som skal gjøres, men det får jo bare arbeidsdagen til å gå litt ekstra fort. I kveld blir det godt med en ettermiddag hjemme, for det har jeg vel egentlig ikke hatt på en uke. I går var deler av slekta samlet på Frosta, og det var kjempekoselig! Fikk virkelig slappet av, for det ble en kveld sittende først i bil, så i sofaen og så i bil igjen, hehe.

Nå har jeg spist sjokoladegrøten min og skal straks på jobb. Skal ha formiddagstime i dag som starter kl 10, og det blir helt greit å gjøre ferdig treninga såpass tidlig i dag. Da har jeg hele resten av dagen å restituere på. Jeg skal kjenne litt ekstra godt etter angående morgencardioen i morra tidlig, for jeg har lyst til å ha masse krutt i beina til beinøkta som skal gjennomføres på Kaliber på ettermiddagen!

Har forresten tenkt å bestille nye sko for å ut å gå i. På Nikeworks kan du finne veldig mange fine Nike-sko til en veldig hyggelig pris. Og fri frakt!! Synes disse var ganske kule...

Gleder meg enormt masse til å se på Kaliber-jentene også! Har tatt meg den frihet og låne et bilde fra Fitnessbloggen.no, som følger jentene. Dette er fra sist ukes poseringstrening:De har enda noen uker igjen og jeg tror de kommer til å se kjempebra ut! De skal trene litt i morra også, så det blir gøy å se! Håper de klarer å gi meg en stooor dose motivasjon!!!

Ha en fin dag da dere! Og ikke glem, DET ER SNART HELG :D

5 kommentarer

Hanne

04.aug.2011 kl.09:03

Har du bestilt fra den siden før? Vet du om det kommer det noen uventede gebyrer? Toll skal vel være inkludert på sko, men moms kanskje? Eller er det inkludert?:)

Ny blogg: http://missmowmow.com

04.aug.2011 kl.09:25

Hanne: Det aner jeg faktisk ikke... Men jeg kommer til å brette ut om dårlig service i stort format dersom noe uventet dukker opp;)

Happymoments

04.aug.2011 kl.21:15

Ah, digger skoene fra Nike! Råtøffe :)

Ny blogg: http://missmowmow.com

04.aug.2011 kl.22:02

happymoments: Jepp, nå er de bestilt så får vi se om de kommer da... Eller om de bare ruinerer meg og jeg sitter her skoløs...

Happymoments

04.aug.2011 kl.22:10

Om de kommer, og er i den kvaliteten man forventer av skikkelige Nike, må du rope ut!

Da blir det nye sko på meg også :D

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits