Kosttilskudd til besvær...

I løpet av en dag putter jeg i meg 14 kapsler. Dette har jeg gjort i et par måneder nå og begynner å bli ganske dreven om jeg skal si det selv. Det er nemlig mulig å svelge ganske mange på en gang!

Fra nå av kan det godt hende at jeg kommer til å svelge en og en.

I går kveld, da jeg skulle ta "før-leggetid"-BCAA'en min, (3 ganske store kapsler som lett kan svelges samlet med en slurk vann) holdt det på å gå galt. To av kapslene var litt sammenklistra, men jeg så ikke på det som noe problem. Tenkte de skiltes av seg selv, men det gjorde de ikke. Heller ikke på vei ned gjennom halsen min. Og plutselig stoppet de opp. På tverra. Fortsatt sammenklistra. De gikk ikke ned, og de gikk ikke opp. Jeg prøvde svelge de med å drikke mer vann, men det snodde seg bare rundt. Jeg prøvde å kaste opp, men det har jeg litt sperre for så det gikk heller ikke... PANIKK! Hjemme alene og lurte på om jeg kanskje kunne bli kvalt til slutt? Tenk, for en tragisk død det hadde vært...

Det endte med at å legge seg flatt ned og bare slappe av løste problemet. Det enkle er ofte det beste, eh? Det er faktisk bedre når noe setter seg helt fast og du ikke får puste, for da er gjerne refleksene så sterke at det løsner av seg selv. Men det her? Det er noe av det mest ubehagelige jeg har opplevd noen gang. Måtte det aldri skje igjen...


Dette skal ned nå... Multivitamin og 3 stk Omega3 fordi det er morgen, og 2 BCAA fordi jeg snart skal trene...

Nå skal jeg straks komme meg ut på en veldig rolig joggetur. Det har prikket veldig i bena de siste dagene, men det er visst bare et tegn på at noe skjer så det kan jeg leve med:) Det er lenge siden jeg har hatt en utendørs joggetur her hjemme så det skal faktisk bli godt! 


 

3 kommentarer

Kine ;)

06.aug.2011 kl.11:48

Hjelpes hørtes skummelt ut, ta dt me ro veitj, du hell itj på me VM i pille sluking?

Stine Malvik

06.aug.2011 kl.15:29

Det der er aldri hyggelig. Jeg spiste taco forrige helg, og tygde et skjell for dårlig, så det ble en ganske stor bit som satt seg fast i spiserøret med spissene som borret seg inn. Jeg prøvde å drikke og hoste, men ingenting virket, og det var kjempevondt. Men det gikk ned av seg selv etter et par minutter.. Huff.

Ny blogg: http://missmowmow.com

06.aug.2011 kl.19:45

Stine Malvik: Au! Antakelig ganske mange ganger værre...

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits