...å sånn går no dagan...

Søndag igjen gitt, og kun en god natts søvn unna en ny uke. Det er rart å tenke på at jeg har vært på jobb i to uker etter ferien allerede... Det har gått sinnssykt fort!

Jeg har igjen satt opp en liten plan for neste ukes trening. Den blir litt annerledes, av flere grunner. Det er masse gruppetimer, jeg må komme meg på pilates en gang før jeg skal begynne å ha timer selv igjen, og til helgen skal jeg på fjelltur med noen venninner! Det gleder jeg meg veldig veldig veldig mye til:) Værutsiktene for Besseggen neste helg er ikke de beste akkurat nå, men mye kan skje på en uke. Vi drar ned fredag etter jobb og blir til søndag. Det betyr at vi er friske og raske til turen på lørdag, og at vi kan nyte en bedre middag med et glass velfortjent rødvin når vi kommer ned igjen.



Jeg planlegger bare en styrkeøkt, men den skal til gjengjeld få lov til å bli knakende bra! Da prioriterer jeg store baseøvelser, og satser å gunne på med knebøy, strake markløft, benkpress og stående roing. Det må da vel bli bra:) Jeg er faktisk ganske fornøyd med styrkeøkta i dag også, kan ha noe med litt ekstra energiinntak i går... Uansett godt å kjenne at kroppen fungerer som jeg vil den skal innimellom. Veldig spent på målingene på onsdagen også... Håper å se litt fremgang:)

4 kommentarer

Kristine

08.aug.2011 kl.15:02

Ser ut som en herlig uke. Kjør på :)

slankerinna

08.aug.2011 kl.20:38

Hørtes skikkelig koselig ut den veninneturen dere skal ha.og så digg å jobbe med noe en virkelig liker!

Ny blogg: http://missmowmow.com

08.aug.2011 kl.21:57

slankerinna: Ja, det blir kjempebra, det er så fine jenter jeg skal dra sammen med:) Og den jobben min? Jeg føler meg bare utrolig heldig (selv om det høres ut som jeg sutrer litt av og til... Hehe)

Ny blogg: http://missmowmow.com

08.aug.2011 kl.21:58

Kristine: Kjører på så godt jeg kan, gleder meg mest til turen i helga:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovin



www.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits