Si meg, hva skjer her nå...

Jeg garanterer med ethundretusenmillioner prosent sikkerhet at jeg har ligget i et helt greit kaloriunderskudd den siste uka. Så hvordan jeg klarer å legge på meg nesten et kilo er ganske morsomt... (SÆRLIG morsomt!) Det er altså takken jeg får for å trene strukturert, sykle til og fra jobben, spise sunt og regelmessig, legge meg kl 22, holde meg unna alkohol og ta med meg Mor på en 2,5 timers søndagstur i marka. For hva er vel det mot å veie 6 kg mindre, trene litt som det passer seg, sove akkurat nok, spise akkurat det man har lyst til hele tiden, drikke vin ukentlig og kjøre bil overalt?


Angrer meg for at jeg faktisk ikke kjøpte det her i Birmingham...

Cm-målingene var heller ikke noe å juble for - men det er kanskje bare all syra som tyter ut overalt... Nå skal det riktignok sies at den jævla vekta skal ha det til at det er nesten 1 kg ned i fett og over 1 kg opp i muskelmasse (=VANN), så jeg klamrer meg til et ørlite håp om at det faktisk går riktig vei på en eller annen måte.

Ønsker alle dere andre en fortryllende onsdag...

CRAP!

3 kommentarer

Fitnessnora

10.aug.2011 kl.21:01

All muscle satser vi på da vettu! ;)

Nora

10.aug.2011 kl.23:31

Tja,heller 6 kilo mer og være veltrent,aktiv og sunn,spør du meg ;)

Ny blogg: http://missmowmow.com

11.aug.2011 kl.07:30

Nora: Jeg er helt enig - måtte bare sette det på spissen! Men jeg trente ganske mye og var ikke direkte usunn da heller... Men det er nok litt mer muskler nå ja!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits