In a good mood..?

Er det noen som mistenker meg for litt ups'n downs om dagen? Jeg skjønner at det kan virke sånn. Men det er ikke sånn det er. Ikke egentlig. Eller jo. Men nei.

Det skal ikke mer til enn noen oppløftende kommentarer fra de riktige folkene. Eller en "negativ" kommentar fra en riktig/feil person alt etter som du ser det.

Tålmodighet er en dyd. Før var jeg ganske tålmodig. Nå er jeg tålmodig der jeg føler at det er nødvendig. Så da skal jeg bare fortsette å gjøre de riktige tingene, så vil nok resultatene komme litt etter litt. Hvordan jeg er sikker på at jeg gjør de rette tingene? Vel. Helt sikker kan man aldri være, og heller aldri bli. Fordi man kan ikke prøve alt på en gang og vite hva som er aller best der og da. Det vil alltid være et "men hva hvis"... Men mange har gjort det før meg, og vitenskap eller ikke - enkelte ting bare funker bedre enn andre! Så må man selvfølgelig bruke hodet og tilpasse litt til egen hverdag og egne forutsetninger.

Dagens treningsøkt ble faktisk ganske OK. Bortsett fra at jeg aldri klarte å bli skikkelig varm... Kom meg gjennom knebøy, nedtrekk, benkpress, strake markløft og opptrekk. Og tenk at jeg faktisk er i stand til å glede meg til timene i morra tidlig. De jeg grudde meg dødsens til sist uke... Har kjørt en hestekur med natron i går og i dag... Det er ikke noe jeg skal anbefale akkurat, men selv kan jeg tåle litt mageknip så lenge syrenivået i kroppen synker. Og det tror jeg faktisk at det gjør! (Placebo eller ikke - I don't care!!!)Er vel ganske snart klar for noen nye krumspring!! JESSS!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits