Forsinkelser på systemet...

Den derre kroppen altså... Facinerende hvordan den egentlig fungerer. Eller ikke fungerer, alt ettersom! Først må jeg bare si at ting fungerer bedre, men på steptimen i dag tidlig sleit jeg likevel både med å få opp pulsen og å bli noe særlig varm. Det er akkurat som om kroppen sier "Hallo - drit i det der. Jeg gidder ikke." Jeg må også være litt forran takta i musikken oppi hodet mitt for at kroppen skal rekke å følge. Det er akkurat som om det er litt forsinkelse på bevegelsene... Du vet hvis du ser en film hvor lyd og bilde ikke er helt i synk? Omtrent sånn føles det.

Derfor valgte jeg å kjøre en siste runde med natronoverdose i dag, siden jeg har tålt det ganske greit bortsett fra litt mageknip. Og jeg føler meg faktisk mye mindre sur i kroppen, det merker jeg veldig godt når jeg sykler til og fra jobben. Tenker derfor å gå en liten tur nå (den planlagte kveldsturen vet dere!), vet jeg fint kan hoppe over det, men det er så deilig vær ute og så kan det være greit å ha hatt på fjellskoene litt før lørdag også (selv om jeg ikke akkurat skal i fjellet nå...) Jeg har nemlig ikke brukt de så veldig mye, jeg tror faktisk søstra mi har hatt de på seg mer enn meg...


Hvorfor ligge på sofaen inne når du kan gå en tur ute??

Men jeg storgleder meg i allefall til lørdagens tur opp Besseggen! Vi (jeg og 5 andre superjenter) skal overnatte fra fredag til søndag, og lørdag kveld blir det en velfortjent 3-rettersmiddag. Været ser også ut til å bli ganske bra nå, til tross for at langtidsvarslet har vist regn helt fram til i dag. Tenk om vi er så heldige at det blir litt sol? Tror det blir veldig fint å puste litt frisk fjelluft også, jeg innbiller meg at alle cellene i kroppen får en liten rens bare man er ute i fjellet lenge nok, så jeg er nok et helt nytt menneske når jeg kommer tilbake etter helgen og kan slutte med all denne sytinga;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits