Besseggen i bilder:)

Her kommer et lite bilderesyme fra turen over Besseggen lørdag 13.08.11. Lettskyet pent vær og litt vind, ganske så perfekt spør du meg!


På vei fra Gjendesheim til Memurubu med båt.


Sjekk det fine været! Og det grønne vannet... Facinerende nydelig!


Her ser dere eggen som etterhvert skal passeres


På vei oppover... Ser du det rosa pannebåndet? Haha:)


Se det grønne vannet på ene siden og det blå vannen på den andre... Norsk natur ass..!


Og så var det litt ørkenvandring da...


Svinser meg ned siste lille biten til Gjendesheim. Avslutta med en 360°

Kvelden ble avsluttet med en bedre 3-retters middag, litt rødvin og sofakos. Anbefaler virkelig denne turen! Det er et pent stykke Norge, og en helt grei dagstur. Rekorden over er visstnok på 1 time og 16 minutter, men jeg synes det var ganske greit å bruke litt lenger tid for da rekker man å se litt på naturen også. Du må klatre litt på slutten av eggen, men det er jo bare gøy! Jeg merket også at man drar store fordeler av å trene tunge, dype knebøy:) Jeg må inrnrømme at jeg helt klart er mest fan av dagsturer hvor du kan ha en bitteliten tursekk med en matpakke, drikke og en ekstra genser fremfor turer på flere dager hvor du må bære med deg hele livet ditt på ryggen. Jeg var ganske bortskjemt som barn, hvor jeg omtrent aldri trengte å bære noen sekk i det hele tatt annet enn da jeg gikk til skolen. Sånn er det forsåvidt enda når vi er med Far på tur... Hihi:)

En fin opplevelse, og veldig mye mer fornuftig enn en lørdag på byen. Jeg får ikke sagt det nok, så jeg skriver med fet skrifttype: En tur i den norske fjellheimen gir deg den beste helsegevinsten av alle. Det stiller krav til styrke, balanse og kondisjon. Du puster så mye frisk luft at jeg er overbevist om at alle cellene i kroppen din får fornyet seg. (Dette er tatt ut av mitt eget hode og jeg kan derfor ikke henvise til forskning. Men jeg lover at det er sånn. Jeg bare vet det!)

Vi bodde på rom Gjendesheim, som ligger like ved der du kan ta båten, og turen kan avsluttes rett ved hytta (se siste bilde). Senger med dyner og puter så du kan ha med sengetøy. Senger som knirker så du tror hele hytta raser sammen, men ellers helt OK. Du skal tross alt bare sove der! Maten var også veldig bra, og det er jo fint for en matglad sjel;) For overnatting fredag - søndag, frokost lørdag og søndag, matpakke og 3-retters lørdag kveld, pluss drikke til maten, litt candy og potetgull betalte vi bare litt under 1 200,- kr hver.

Vi er bare i midten av august, så mulighetene for fine opplevelser i fjellet utover høsten er mange!

GOD TUR!!!

   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits