Fulladet og klar for en ny treningsuke!

Denne helgen har jeg virkelig fått energipåfyll både fysisk og mentalt. Overskuddet er til å ta og føle på, bokstavelig talt... Det er siste uke av sommertimeplanen på jobb, og ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for det! Jeg er dritlei sommertimeplan på generell basis, fordi det er 10 lange uker uten at en eneste av de timene jeg har føles som min. Så fra neste uke skal jeg ha mine timer igjen (pluss noen til de første ukene så klart - story of my life...)!

Ukens treningsplan ser sånn ut:

Finn en feil liksom... En eneste løpeøkt, og jeg skal løpe halvmaraton om 5 uker? Snakkes etter målgang... Målet nå er helt klart bare å fullføre uten å gå en eneste meter (bortsett fra ved drikkestasjonene av rent praktiske årsaker).

Tenker å bruke litt mindre tid på mat... Det vil si droppe å være kreativ i ukedagene og spise omtrent det samme hver dag. Så får kreativiteten stå seg til helgen - blir litt morsommere også da! Jeg har også bestemt meg for å avslutte dietten denne runden på bursdagen min i slutten av november, det vil si 15 uker fra nå. Så får vi se hvordan det ser ut under der da, og gå på et vedlikeholdskosthold med forhåpentligvis litt muskelbygging der det trengs i 5 mnd, før konkurransediett fra 1. mai neste år. 

Tror jeg skal ta noen bilder også, men det blir i første omgang for eget bruk, og så skal jeg heller poste før/etter om det er noe poeng i det når vi nærmer oss slutten...

God treningsuke - ROCK ON!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits