Rock'n Roll Workout!!!

Jeg trodde kanskje at jeg greide å fylle opp hvert minste lille energilager i kroppen i løpet av helgen. Nå vet jeg at jeg klarte det.

OH MY GOD - så morro det var å ha Corebar i dag!!! Ganske mange folk på timen og for meg virket det som de virkelig ga alt. Og da skal jeg love dere at det er gøy å være instruktør!!! Man føler seg nesten litt som en rockestjerne, spesielt de gangene deltakerne på timen hoier og skiker litt, sånn som i dag:) 

Jeg trengte virkelig en sånn opplevelse nå, i dag var det perfekt! Og det er så deilig å sitte her nå, uten å føle seg spesielt sliten, og bare glede seg til å trøkke på igjen i morra tidlig. Og i morra kveld! Jeg glemte litt i forbifarten at jeg skal ha en ekstra time i morra kveld, men det som er så digg nå er at det liksom ikke gjør noe. Akkurat nå kjennes det ut som jeg klarer alt og jeg nyter det for alt det er verdt! 

I går kveld tok det et par timer før jeg sovna selv om jeg la meg tidlig... Jeg tror det blir litt annerledes i kveld! Er vel bare å komme seg i seng da, og være klar for en ny dag kl 6 i morra tidlig!

 

 

 

2 kommentarer

Fitnessnora

16.aug.2011 kl.14:54

Jeg har så lyst til å prøve corebar engang :) Høres gøy ut!

Ny blogg: http://missmowmow.com

16.aug.2011 kl.14:57

Fitnessnora: Mandag kl 18.10 ;) Da er det free entrance!!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits