Gettin' ready for another long day at work...

11 timer er lenge. Leeengeee. Det er nøyaktig 3 timer for mye, det.

Sånn flaks da, at jeg liker jobben min. Jeg starter dagen med den av PT-kundene jeg har hatt lengst, en eldre herremann på 87 år. Han er helt fantastisk!!! Ingen klaging, bare hardt arbeid:) Utrolig gøy å se hvor flink han har blitt på det halvannet året vi har trent sammen. Og han er med på alt: knebøy, benkpress, markløft, kettlebells, medisinball, slynger... MORO!

Har fått lov til å legge ut dette bildet tidligere, så da gjør jeg det igjen... Det er tatt i fjor.Etter timen er det rett inn i gruppesalen for min del, og der skal jeg prøve å rocke på Corebar like bra som i går:) Godt å kjenne at det fortsatt er litt energi igjen! Så blir det noen timer kontor, før jeg igjen skal være PT for et par stykker. Avslutter dagen med nok en treningsøkt; Total Step & Styrke. Trodde jeg hadde min siste TS&S før sommerferien, men nei da, jeg skulle få en sjanse til. Greit det da, er jo en morsom time! Men neste uke finnes den ikke mer, da kommer den i ny innpakning under navnet Cardio Step Intervall. YEY!!!

Har også fått knipsa noen formbilder nå på morran i dag... Men dere får ikke se! Ikke enda... Bildene nå sier jo ikke så veldig mye alene, det må liksom noen sammenligningsbilder ved siden av. Så om 3-4 uker kanskje, hvis jeg er flink?

Nå skal jeg håpe i GoreTex'en og komme meg på jobb. Takket ja til skyss hjem i går og lot sykkelen stå... Var sååå fint vær fra morran av, så det var lite fristende å sykle hjem i skikkelig øsepøsevær med 3/4 lang treningsbukse og hvite tøysko. Dermed blir det rusletur i dag. Godt det:)

En produktiv tirsdag ønskes dere alle!

♥ - Kristine

3 kommentarer

Flexualintercourse

17.aug.2011 kl.16:27

Favorittkundene det, de som bare gjør som man sier og dermed får fremgang :D Også er det sååå kjekt når de kan gjøre ting som knebøy, det gjør alt morsommere og enklere.

Asle

20.aug.2011 kl.11:39

Fantastisk. Han er den eneste som får lov til å bruke pussypaden.

Ny blogg: http://missmowmow.com

20.aug.2011 kl.15:03

Asle: Ja - fantastisk er rette ordet å bruke!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits